Celia's Quest

Celia's Quest

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
461 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Celia küldetése
Ez egy kezdet története. Ez a történet egy lány útjáról, amellyel megmentheti barátját, bizonyíthatja magát, és talán rúg egy banditát. Ez a hősnő születésének a története, amelyet a világ még soha nem látott. Ez a Celia első küldetésének a története.

Nem sokkal azután, hogy Celia elhagyja otthont, hogy kalandot tegyen (és talán, csak talán, hogy elkerülje a Ced-nek a férjhez való feleségül vételét), Villageville faluban találja magát, ahol találkozik egy újabb menekülõvel. Amint úgy döntenek, hogy együtt kalandot keresnek, egy rendkívül durva banditák egy csoportja megjelent és elrabolja Celia új barátját! Most Celia feladata, hogy megmentse barátját, bebizonyítsa magát a Villageville falusiaknak, és verje fel a völgyben élő különféle lényeket.

Verekedés, bomba és varázslatvégig az ellenség hordáin , kezdve a szinte békés Angry Shrooms- től a pusztító Dragon Dragon-ig ! Találkozz új barátokkal és társakkal, mint például a mindenható tündér Guy , egy idős ember, aki egyáltalán nem nyugdíjas hős , kalózok, banditák és halhatatlan szája egy üvegedénybe ! Verd fel a szörnyeket, amíg nem sírnak, és ezeket a könnyeket italokká változtatjátok ! A lehetőségek nem pontosan végtelenek, de nagyon sok van! Menj tovább, és mindenekelőtt kérjük, élvezze a Celia küldetését!
Jellemzők
Az attribútumokat és képességeket szabadon kioszthatja a völgyben elterjedt mentorok segítségével.
Nem kell csiszolni a szinteket! Kapcsolja be a felfedezést és a speciális ellenségek legyőzését, nincs szükség tapasztalatra vagy szintértékelésre!
Több mint 80 készség és frissítés közül választhat, és 6 készségtípusra osztható. Keverje össze, és keresse meg a saját módját, hogy legyőzze ellenségeit.
10 pince, számtalan titok és rejtvény, rejtett világfőnökök egy hatalmas világban, hogy felfedezzék és élvezzék.
Az Új Game Plus lehetővé teszi a legtöbb készség és eredmény átvitelét, engedve harcolni még keményebb ellenfelekkel is, néhányuk sötét titkos múltjával!
Több vége a talált titkokatól és a létrehozott barátsági kötelékektől függően, megváltoztatva a játék eredményét.
Egyedülálló átvétel a klasszikus JRPG csata stílushoz. Hagyja, hogy Celia szabadítsa fel a támadások számát, és alkalmazkodjon menet közben!
15+ óra játékmenet átjátszásonként, több lehetséges útvonallal és stratégiával.
Legyen hatalmas Swashbuckler, megtanulja, hogyan kell használni a lyukasztás művészetét, vagy imbuezze a gépeket a Magic segítségével!
A csúnya szemcsés
A Celia's Quest egy RPGMaker VX Ace-ben készített JRPG, nagy hangsúlyt fektetve a felfedezésre és a puzzle megoldására, ahelyett, hogy őrölte és kiegyenlítette volna. A klasszikus szint-up rendszerektől eltekintve a Celia's Quest a játékosok előrehaladását biztosítja a világszerte elterjedt powerupokon keresztül. Ily módon a játékos jutalmazza a rejtvények feltárását és megoldását, ahelyett, hogy türelmes legyen. A Celia Quest inkább az élvezetre összpontosít, mint egy epikus történetre vagy szuper drámai monológokra, és elkerüli az érett vagy grimdarkhoz közeli képeket. Egyszerűen fogalmazva, egy mese. Ez a mese sok humoros pillanattal rendelkezik, és bár időnként komolyabbá válik, inkább komédia, mint dráma. A karakterek felül vannak, az ellenségek ostobaak és a világnak van értelme ... néha. Tudta, hogy a pincevíz mélyebb, mint a normál víz? Tudta azt is, hogy ezért a börtönvíz úgy dönt, hogy csak mélyebb dolgokat, például csillagokat tükröz?

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2015. 06. 24.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Duckvalley Productions
Cikkszám
DIGI01650
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ