Celestian Tales: Old North

Celestian Tales: Old North

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
754 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Celestian Tales: Az Old North egy frissítő ajánlat a klasszikus körökre osztott japán stílusú RPG-ra. Ha elragadja egy szándékolt személy vagy egy fiú / lány megtakarító világát, a klisét, a történet egy érett közönség számára készült, és megkérdőjelezi az ember csupasz erkölcsét. Megteszel valamit a túlélésért? Tartatlanul megvédi a hitét és a hitét? Vagy engedi magának, hogy apránként megsérüljön a nagyobb javak nevében?

A Celestian Tales 3 részsorozata első része, az Old North tele van buja kézzel festett környezettel, érzelmi portrékkal, emlékezetes karakterekkel és egy szétszórtan vonzó, morális történettel, amelyet hat főszereplő szemléltet. Az elvégzett tevékenységek és a behozott döntésekCelestian Tales: Az Old North átviszi a sorozat következő részletére.

Tapasztalja meg, milyen valóban hős felelőssége viseli a gyönyörűen kézzel rajzolt Old North-ban. Vessen egy szerepet a hat fiatal nemesek közül, megtanulva a lovagrend módját és segítsen az urat, akit szolgálsz. Amikor egy külső erő fenyegeti a földet, akkor a háború hullámainak elsöpörte magát, ahol a leghalálosabb ellenségek vannak a saját rangid között.

A turn-alapú harci rendszer sokféle karakter- és parti testreszabási lehetőséggel rendelkezik, a Celestian Tales lehetővé teszi, hogy a játékot a saját tempójában, saját stílusában játsszon. Írja be ennek az epikus három játékból álló sorozat első évtizedét, és nézd meg magad, mi választja el egymástól.
Jellemzők
Erkölcsi konfrontációk - A játékosok a játék során olyan helyzeteket mutatnak be, amelyek erkölcsi kérdésekkel és meggyőződésekkel kényszerítik a játékosokat.
Egyedi történet - A műfaji klipek elkerülésével a történet új megközelítést hoz az RPG történetmeséléséhez, lehetővé téve a játékosoknak, hogy érezzék karakterük cselekedetei súlyát.
Többszörös ívek - 6 választható karakter lehetővé teszi a játék 6 különféle szempontból való lejátszását. Játszd a játékot mind a 6 karakter között a teljes élmény érdekében.
Hagyományos RPG játék - A klasszikus JRPG-k ihlette egy kör-alapú RPG csatarendszerrel, a játékosok kialakíthatják a személyes harci stílusukat.
Gyönyörű művészet - A buja kézzel festett háttérkép és a környezet, részletes érzelmi karakterportrókkal és animált pixel-art karakterekkel teljes és teljes világélményt teremt.
Epikus zene - Olyan elsöprő eredmény, amely megragadja a történet ütemét és érzelmeit kibontakozása közben.
Még több a jövőben - A Old North egy tervezett játék-trilógia első epizódja, és ebben a játékban tett intézkedéseid befolyásolják a sorozat következő részét.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2015.07.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Ekuator Games
Cikkszám
DIGI01649
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ