Catch & Release

Catch & Release

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 142 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csak te. Egy tónál.

Lépjen be a csónakjába, fogja meg az eveket és merüljön el egy meditációs, pihentető VR-halászati ​​élménybe, mint senki más.

A Catch & Release egy gyönyörű hegyi tónál helyezkedik el, és lehetővé teszi, hogy szabadon felfedezhesse és sorba kerülhessen, miközben kiválasztja horgászhelyét, és bejut a tájba. A halászati ​​kalandok hátterében sűrű erdő, hegyek, sziklák és nád által borított partvidékek találhatók.Halászat közben zenét hallgathat a rádióban, kihagyhatja a köveket a tónál, vagy felhasználhatja a sok interaktív elem bármelyikét.

Válassza ki a megfelelő csalit, válasszon egy jó halászati ​​területet, és dobja el a rúdját, hogy a legnagyobb halat horogra kapja! De ha egyszer megteszi, még nem ért véget. Meg kell fáradnod a fogását, és megnyerned a harcot, mielőtt betekerheti!A játék célja, hogy a játékosok szabadon lazítsanak és játszhassanak, ahogy akarják, vagy küldetéseket indíthatnak új felszerelések és interaktív elemek kinyitása érdekében, hogy segítsék a legnagyobb halak elkapását!

A Catch & Release az VR-től és a lánctalpas vezérlőkhöz már az alapoktól épült. Számos rádiócsatornát összeállítottuk saját zenei műfajukkal is, hogy hallgassuk a tóban.A Catch & Release az Oculus Rift, a HTC Vive és a Microsoft Mixed Reality rendszereken működik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Szimuláció, Sport
Megjelenés
2018. 06. 07.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Advanced Interactive Gaming
Cikkszám
DIGI01634
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ