CastleMiner Z

CastleMiner Z

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
6 252 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A CastleMiner Z egy online, túlélési horror játék blokk alapú környezetben. Utazzon barátaival egy hatalmas, állandóan változó világban, és készítsen modern fegyvereket, hogy megvédje magát a sárkányoktól és a zombi hordalól!

Game Play
A CastleMiner Z egy végtelen világ, tele mély felfedezési helyekkel, és szörnyű szörnyekkel ölni. Építsen blokkokból szerkezeteket, kézműves fegyvereket és szerszámokat nyersanyagokból, és fedezze fel a hatalmas és félelmetes világot körül.

Játssz egyedül vagy online barátaival az alábbi izgalmas játékmódok bármelyikén:

Tartósági mód : vannak olyan történetek, amelyek egy hegyről túlsó helyről szólnak, ahol maga a pokol is áttört. Mennyire lehet eljutni, mielőtt megbukik a vérrel szomjazó zombikkal, sárkányokkal, csontvázakkal vagy más ellenségekkel? Fuss, harcolj, és besurranhat az utcán a száraz sivatagokon, a havas hegyekön és a jeges kiterjedéseken, hogy elveszítse a mélység végső őreit. Tartósítási módban a világot minden játék véletlenszerűsítésre osztja, és pártja halála állandó.
Túlélési mód : Ha élvezi az állóképességet, de inkább állandó struktúrákat és védekezőket épít, a túlélési mód itt töltheti idejét.
Kreatív mód : Az egyszerűsített ravaszkodással és az ellenség fenyegetésének kiigazításával vagy kiküszöbölésével a Kreatív mód remek hely a hatalmas struktúrák építéséhez békében.
Sárkány túlélési mód : Azok számára, akik szeretik a nagy trófeát, a haját és a dohányzást, a Sárkány túlélési mód szorosan és személyesen hozza fel Önt a játék legnagyobb, legjelentősebb, legszembetűnőbb brutája után.

A világok bármilyen játékmódban megmenthetők (a kitartás kivételével), ezért próbáljon ki egy várat építeni, ha az ellenségek ki vannak kapcsolva, majd ragadja meg néhány barátját, és töltse fel bekapcsolt ellenségekkel!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2016.09.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
DigitalDNA Games
Cikkszám
DIGI01612
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ