Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 (DLC)

Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3 (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 656 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Harmadik DLC kollekciójával a Modern Warfare® 3 eldob egy harci nehézséget igénylő ápolási csomagot a Special Ops Chaos módból, 4 új Special Ops missziót és 3 Face Off térképet a végső trifecta számára solo és co-op játékban. A nagy magasságban levő Speciális Ops kihívások kipróbálják a taktikai készségeket: a játékosok fegyveres droneket navigálnak egy orosz pusztító fölött, és elkerülik az RPG-ket a helikopterrel elárasztott szálloda tetőjéről. Az ante tovább emelésével a Face Off tűzoltók gördülőjátékosok fej-fej felé hatszámsoros sivatagi autópályán, egy New York-i felüljáró közelében lévő elhagyott kereszteződésnél és egy erőszakos tornádó útja közelében.
Játék mód
Speciális Ops káosz mód: A Call of Duty® játék teljesen új módja, a Speciális Ops káosz mód a legfontosabb arcade súlyos testi sértés. Tapasztalja meg az igazán szívszívó és adrenalin-alapú fellépést, miközben versenyez a magas pontszámokért az ellenállásban, a faluban, a metróban és a kupolaban. A lánc együtt öl meg az ellenségek végtelen támadása ellen, hogy növelje kombó szorzóját és szerezzen teljesítménynövelő előnyöket. Válassza ki az útvonalat az egyes térképen, hogy optimalizálja a fegyverek felvételét, a támadást és a menekülési lehetőségeket. Játssz egyedül, osztott képernyőn vagy online egy barátjával, hogy minél több ellenséget vonj ki, mielőtt elviszlek, vagy az óra eléri a nullát.
Face Off - kereszteződés: A New York-i híd felüljárója biztosítja a hátteret az új „Face Off” térképnek, amelyben az ultrakondenzált 2 blokkos harci zóna lehetővé teszi a játékosok számára, hogy harcoljanak a környező apartmanok első és második emeletén, és bombázzák őket - ki a bodegasból.
Face off - fordulás: Egy bombázott, hálózati zárral ellátott autópálya tökéletes hátteret biztosít a harcosok számára az új, „Face Off” térképen, ahol az olajmezők feketét fekete égnek a hat sáv feletti elhagyott autók, buszok és utak felett. támadásra.
Face off - Vortex Nincs viharmenhely, amely biztonságban tartja a „Vortex” -ben, a vadonatúj „Face Off” térképen, amely közvetlenül a pusztító tornádó veszélyzónáján kívül helyezkedik el.
Special Ops Mission - Arctic Recon: Sebészeti pontosságot igényel légi, szárazföldi és tengeri úton, ez az új Special Ops misszió arra kötelezi Önt, hogy az orosz csatahajót megsemmisítse azáltal, hogy jeladókat ültet légi csapásra. Vegye át az irányító helikopter irányítását, hogy felfedje a jeladó helyét, mielőtt küzdenek a földön lévő erőkkel, hogy a hajó soha nem hagyja el a kikötőt.
Special Ops Mission - Vertigo: A luxus Dubai városában található „Oasis” szálloda a legújabb Special Ops küldetést rendezi, amelynek során a játékosoknak lézervezérelt RPG-kkel kell helikopterek hullámait továbbítani. Használja ki a tetőtéri előnyt, hogy megvédje az ellenség hullámaitól, mielőtt ejtőernyőzést végez egy földszintű exfil pontba.
Különleges hadműveleti misszió - Világítás: A VIP-t elfogták és fogva tartották Makarov kastélyában, és rajtad múlik, hogy megtörje az erődöt, és kiszabadítja. Vedd át egy kis helikopter irányítását, rögzítsd a túszt és evakuálódj hajnal első fénye előtt ebben az új Special Ops misszióban.
Special Ops Mission - Special Delivery: Mélyen az ellenséges vonalak mögött egy szövetséges repülőszemélyzet tehetetlenül várja sorsát a közeli ütközés helyén. A Special Ops missziójának célja, hogy párosítson egy katona és a gondozási csomagokkal felszerelt helikopterlövész, a Special Ops missziójának célja az ellenség ellenállásának legyőzése és a szövetséges legénység megmentése.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2012. 09. 13.
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01546
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ