Call of Duty: Ghosts (EU)

Call of Duty: Ghosts (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
51 450 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Túlerőben és túlerőben, de nem felülmúlva.

A Call of Duty®: Ghosts minden idők egyik legnagyobb szórakoztató franchise-jának rendkívüli előrelépése. A Call of Duty® franchise ezen új fejezete egy új dinamikát mutat be, ahol a játékosok egy megnyomorodott nemzet oldalán állnak, akik nem a szabadságért vagy a szabadságért, hanem egyszerűen a túlélésért küzdenek.

Feltölti ezt az új Call of Duty élményt, a franchise új, új generációs motorja lenyűgöző merülési és teljesítményszintet biztosít, mindeközben megtartja a 60 képkocka / másodperces sebességet és folyékonyságot minden platformon.

Egyjátékos kampány

Tíz évvel egy pusztító tömegesemény után Amerika határai és a globális erőviszonyok örökre megváltoztak. Ami a nemzet különleges műveleti erőiből megmaradt, egy titokzatos csoport, amelyet csak "Szellemek" néven ismernek, visszavezeti a harcot egy újonnan felbukkanó, technológiailag fölényes globális hatalom ellen.

Új Call of Duty Univerzum: A játékosok a franchise-történelem során először a Call of Duty: Ghosts; túlerőben és túlsúlyban van, a játékosoknak küzdeniük kell egy elesett nemzet visszaszerzéséért, intenzív személyes elbeszélésben. A játékosok egy teljesen új karaktereket ismerhetnek meg, és meglátogatják a megváltozott világ helyszíneit, ellentétben a Call of Duty®-ban korábban látottakkal.

Többjátékos

A Call of Duty: Ghosts-ban nem csak osztályt hoz létre, hanem katonát, elsőként a franchise számára. Az új Create-A-Soldier rendszerben a játékosok megváltoztathatják katonájuk fizikai megjelenését a fej, a test típusának, a fej felszerelésének és felszerelésének kiválasztásával, és a Call of Duty® játékban először a játékos is válassza a nemüket. 20 000 lehetséges kombinációval ez a legrugalmasabb és legátfogóbb karakter-testreszabás a Call of Duty történetében.

Az új dinamikus térképek a multiplayer fejlődését jelentik. Interaktív elemeket és játékos által kiváltott eseményeket tartalmaznak, amelyek a környezet fejlődését késztetik az egyes mérkőzések során. Az egész táj elmozdíthatja a játékosokat a taktikák és stratégiák megváltoztatására.

A Call of Duty: Ghosts új taktikai játékosmozgásokat mutat be. Az új kontextuális lean rendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy akadályok körül hajoljanak gombkombinációk hozzáadása vagy a fedél teljes elhagyása nélkül. Az új köpenyező rendszer lehetővé teszi a folyadék mozgását a tárgyak felett, miközben fenntartja a lendületet. A térdcsúszda természetes átmenetet tesz lehetővé a sprintelés görnyedésétől a hajlamos felé.

A Call of Duty: A Ghosts több mint 20 ÚJ ölési csíkot szállít, mint például a Juggernaut Maniac, a Helo Scout, a Keselyű és az ODIN Strike. A játékosok akár Riley őrkutyát is bevihetnek az egyjátékos kampányból az ellenségek védelme és támadása érdekében. Több mint 30 ÚJ fegyver is létezik, köztük egy teljesen új fegyverosztály: a Marksman Rifles.

Osztagok

Építsd fel a csapatodat, és akár hatot is bevethetsz a csatába az új Squads módban. Ez a mód a többjátékos élmény legjobb részeit veszi igénybe, és lehetővé teszi, hogy önállóan vagy együttműködve játsszon a multiplayerben létrehozott és szintre lépő egyéni katonákkal.

Az osztag tagjai számára végzett kiválasztási lehetőségek közvetlenül megváltoztatják osztagjainak AI viselkedését. Adj katonádnak mesterlövészpuskát, és úgy fog viselkedni, mint egy mesterlövész, és egy SMG srác jobban fut és fegyver lesz.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014.03.25
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01528
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ