Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
15 232 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Minden idők legnagyobb egyjátékos akciósorozata, és a tavalyi év sikerjátékának folytatása, a Call of Duty®: Modern Warfare 2 a Call of Duty®: Black Ops formájában tér vissza.
A Call of Duty®: Black Ops az ellenséges vonalak mögé visz el egy elit különleges osztag tagjaként, mely fedett hadviselésben, titkos műveletekben, és robbanékony konfliktusokban vesz részt világszerte. Az exkluzív fegyverzet és felszerelés használatával a te tetteiden múlik, merre billen a mérleg nyelve az emberiség eddigi legveszélyesebb időszakában.
Fő jellemzők:
Moziélményszerű egyjátékos hadjárat: Epikus hadjárat és történet, ami változatos helyszínekre és konfliktusba visz el szerte a világban, melyekben elit Black Ops katonaként veszel részt letagadható műveletekben; ha lebuksz, fogságba esel vagy megölnek, országod tagadni fogja, hogy tudott volna a létezésedről.
Jellegzetes többjátékos mód: A Call of Duty jellegzetes többjátékos módja visszatér, új tulajdonságokkal és öléssorozatokkal, részletesebb karakter- és fegyver-testreszabással, és vadonatúj módokkal, például:
Fogadás-meccsek : Egy a kamrában, fegyverjáték , botok és kövek, Sharpshooter
Mozi mód: Vedd fel, nézd vissza és vágd meg kedvenc többjátékos-pillanataidat, majd oszd meg azokat barátaiddal
Harci kiképzés: Tedd próbára ügyességed egyedül vagy együttműködő módban MI irányítású ellenséges játékosok ellen
Zombik!: A rajongók kedvelte zombi mód visszatért, végtelen órákon át tartó zombimészárlásos szórakozást kínálva egyedül vagy együttműködő módban

Adatok
Megjelenés
2010.11.08
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01502
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: Windows® Vista / XP / 7
Processzor: Intel® Core™2 Duo E6600 vagy AMD Phenom™ X3 8750 vagy jobb
Memória: 2 GB
Grafika: Shader 3.0 vagy jobb, 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro vagy jobb
DirectX®: DirectX® 9.0c
Merevlemez: 12 GB *
Hang: DirectX® 9.0c kompatibilis
*Call of Duty®: Black Ops letöltéséhez és telepítéséhez összesen körülbelül 24 GB szabad merevlemez-terület szükséges digitális letöltés esetén (8 GB tömörített fájl, 8 GB kibontott fájl és 8 GB telepített fájl). A játék telepítése után 16GB (tömörített és kibontott fájlok) törölhető a merevlemezről. Kérjük, jegyezd meg, hová kerülnek a tömörített és kibontott fájlok a merevlemezeden, hogy később megtalálhasd és eltávolíthasd ezeket az átmeneti fájlokat.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.