Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
22 466 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Minden idők legnagyobb egyjátékos akciósorozata, és a tavalyi év sikerjátékának folytatása, a Call of Duty®: Modern Warfare 2 a Call of Duty®: Black Ops formájában tér vissza.
A Call of Duty®: Black Ops az ellenséges vonalak mögé visz el egy elit különleges osztag tagjaként, mely fedett hadviselésben, titkos műveletekben, és robbanékony konfliktusokban vesz részt világszerte. Az exkluzív fegyverzet és felszerelés használatával a te tetteiden múlik, merre billen a mérleg nyelve az emberiség eddigi legveszélyesebb időszakában.
Fő jellemzők:
Moziélményszerű egyjátékos hadjárat: Epikus hadjárat és történet, ami változatos helyszínekre és konfliktusba visz el szerte a világban, melyekben elit Black Ops katonaként veszel részt letagadható műveletekben; ha lebuksz, fogságba esel vagy megölnek, országod tagadni fogja, hogy tudott volna a létezésedről.
Jellegzetes többjátékos mód: A Call of Duty jellegzetes többjátékos módja visszatér, új tulajdonságokkal és öléssorozatokkal, részletesebb karakter- és fegyver-testreszabással, és vadonatúj módokkal, például:
Fogadás-meccsek : Egy a kamrában, fegyverjáték , botok és kövek, Sharpshooter
Mozi mód: Vedd fel, nézd vissza és vágd meg kedvenc többjátékos-pillanataidat, majd oszd meg azokat barátaiddal
Harci kiképzés: Tedd próbára ügyességed egyedül vagy együttműködő módban MI irányítású ellenséges játékosok ellen
Zombik!: A rajongók kedvelte zombi mód visszatért, végtelen órákon át tartó zombimészárlásos szórakozást kínálva egyedül vagy együttműködő módban

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2010.11.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01502
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ