Call of Duty: Black Ops - Rezurrection (DLC)

Call of Duty: Black Ops - Rezurrection (DLC)
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 620 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Szállj fel a legújabb zombi eposzba a „Rezurrection”, a „Call of Duty: Black Ops” új, és első olyan letölthető tartalomcsomagjával, mely az űrbe, az élőhalott-akció új dimenziójába lövi ki a játékost!
A „Moon” pályán, ahol a Call of Duty: Zombies történet lezárul, a jó öreg zombi-stratégiákat kivághatod a légzsilipen:
Az élőhalottak senki földjévé változtatták az 51-es területet, arra kényszerítve hőseinket, hogy elmeneküljenek egy elhagyott, szupertitkos holdbázisra, ahol szembenéznek a végső kihívással és véget vetnek a zombifenyegetésnek.
Akár a buja Biodome-ban, akár egy holdi bánya földalatti sötétjében harcolsz, ármányos teleportáló zombik teszik próbára reflexeid, ahogy láthatóvá válnak és újra eltűnnek. Vigyázz a zendülő élőhalott űrhajósokkal, akikre nem hat a bázis ingadozó gravitációja és a létfenntartás hiánya.
Fegyverezd fel magad új zombiölő fegyverek űrkori arzenáljával, mint a zombikat belülről megfőző Wave Gun, és a Quantum Entanglement Device, mely a kvantummechanika elméleteire támaszkodva segít (vagy hátráltat) az élőhalottak elleni küzdelmedben.
Új felszereléstípusok, és egy vadonatúj tulajdonság a háromszor annyi zombiölő mókához segít fényt deríteni az összeesküvésre, mely 1943. óta keseríti hőseink életét.
A „Rezurrection” tartalmazza azt a négy eredeti pályát is, melyek elindították a zombi-őrületet. Immár a Black Ops tűzerejével felszerelve, a játékosok újra átélhetik a „Nacht der Üntoten” eredeti rémálmát, menekülhetnek az eszelős zombik elől a „Verrückt” elmegyógyintézetében, visszaverhetik a „Shi No Numa” élőhalott Császári Seregét, és kihúzhatják a „Der Riese”-t a konnektorból, a zombigyárat, amivel az egész elkezdődött.

Adatok
Műfaj
Akció
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01503
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: Windows® Vista / XP / 7
Processzor: Intel® Core™2 Duo E6600 vagy AMD Phenom™ X3 8750 vagy jobb
Memória: 2 GB
Grafika: Shader 3.0 vagy jobb, 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600GT / ATI Radeon® X1950Pro vagy jobb
DirectX®: DirectX® 9.0c
Merevlemez: 12 GB *
Hang: DirectX® 9.0c kompatibilis
*Call of Duty®: Black Ops letöltéséhez és telepítéséhez összesen körülbelül 24 GB szabad merevlemez-terület szükséges digitális letöltés esetén (8 GB tömörített fájl, 8 GB kibontott fájl és 8 GB telepített fájl). A játék telepítése után 16GB (tömörített és kibontott fájlok) törölhető a merevlemezről. Kérjük, jegyezd meg, hová kerülnek a tömörített és kibontott fájlok a merevlemezeden, hogy később megtalálhasd és eltávolíthasd ezeket az átmeneti fájlokat.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.