Call of Duty: Black Ops Annihilation Content Pack

Call of Duty: Black Ops Annihilation Content Pack

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 154 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Semmisítsd meg a konkurenciát az „Annihilation”-nel, a „Call of Duty: Black Ops” legújabb letölthető tartalomcsomagjával, melyben négy különleges többjátékos pálya és egy új, vad helyszín található a könyörtelen zombi-akcióhoz.
Vágj bele a többjátékos csatákba
A „Hangar 18” az 51-es terület nevű titkos katonai bázison található, ahol kísérleti fegyverlaborokon, az SR-71-es teszthangárján, és egy titokzatos bonctermen küzdöd át magad.
„Drive-In”: közelharc egy hatvanas évekbeli, büfével és játékteremmel is rendelkező autósmoziban, ahol utoljára az „Attack of the…” filmet mutatták be.
A „Silo” többszintes csataterén egy hatalmas, építés alatt álló titkos szovjet atomrakéta-silóba hatolsz be.
A „Hazard” egy tengerparti golfpálya egy diktátor igényeihez szabva Kuba part menti szirtjein, ahol feltöltött klubházak, gondozott sétautak, és homokcsapdákban rejtőző orvlövészek várnak.
A zombik visszatérnek az „Annihilation”-ben, ahogy a játékos felfedezi az egy egzotikus dzsungelben elveszett legendás „Shangri-La” szentély rejtelmeit, ahol új élőhalott fajok ólálkodnak a föld alatti barlangok labirintusában. Juss át halálos csapdákon és fedd fel a sötét titkokat, melyeket e zombi-fertőzött templom mozgó falai közé temettek.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2011.07.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01514
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ