Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse (DLC)

Call of Duty: Black Ops 2 - Apocalypse (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
28 329 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Call of Duty®: A Black Ops II Apokalipszis jelöli a Treyarch és az Activision negyedik és utolsó DLC térképcsomagját a Call of Duty®: Black Ops II-hez, amely az év két új, többjátékos térképpel, két újraképzelt rajongói kedvenc multiplayerrel zárul. klasszikusok és egy alternatív valóságú Dieselpunk Zombies élmény, amely a játékosokat az I. világháború harcmezőjének nem élő állatok által fertőzött árokba szállítja.

Fagy: A friss hó robbanóképes fegyverporral találkozik ebben a hófödte európai városban, ahol a fagyos csatornán áthaladó híd két oldalra választja szét, és a játékosoknak többszintű átjárási stratégiákat kell alkalmazniuk az ellenségük túlélésére és végül túljutására.
Pod: A 70-es évek sikertelen utópiai közösségéből halom elhalványult lakossági hüvely maradt, egy elhagyott szikla oldalán. Lakói hosszú ideje elmentek, a modernista vegyület most frenetikus harcot tart, mivel a játékosoknak a hüvely tetején kell futniuk, és a többrétegű belső terekben navigálniuk kell a stratégiai szélért.
Ásatás: Két régészeti ásási helyszín Afganisztánban fedezte fel a tökéletes játszóteret a csapatokra vágyó harcosok számára, mivel ez a rajongói kedvenc Call of Duty®: A világ háború térképén az „Udvar” két nagy chokepoint, szélesen nyitott elrendezés és emelt platformok.
Felszállás: Bár a Csendes-óceán közepén szürkés színű, ez a távoli indítási hely a közvetlen közelében lévő harcra szól, és a szűk sarkokat a nyitott terekkel ötvözi a harci találkozókra, és a Call of Duty® „Stadion” multiplayer térképére emlékeztet: Black Ops "Első csapás.".
Eredet: Treyarch legmélyebb és leginkább ötletes Zombik élménye, mégis a Dieselpunk-témájú Első világháborúba szállítja a játékosokat, ahol a négy eredeti karakter visszatérésével találkozhatunk az első Zombies-térképről! Egy fegyveres fegyverrel, amely magában foglalja a természetfeletti erőket kihasználó Wonder Fegyvereket, egy dízel-drón és a Mark IV tankot, valamint egy új perk-gépet és power-upokat, hőseinknek kihívást kell kapniuk a háborút legyőző élőhalottfertőzés megtámadására. - elrontott francia vidék, valamint egy titokzatos és ősi hely romjai.

Adatok
Megjelenés
2013.09.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01506
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista® SP2 / Windows® 7
Processzor: Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz vagy AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz processzor vagy annál jobb
Memória: 2 GB RAM 32 bites operációs rendszerhez vagy 4 GB 64 bites OS GB RAM memória
Grafika: AMD Radeon HD 3870 512 MB vagy Nvidia Geforce 8800 GT 512 MB vagy annál jobb
DirectX: Verzió: 9.0c
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 16 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX® 9.0C vagy újabb
Egyéb megjegyzések: * Internetkapcsolat szükséges a játék aktiválásához
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.