Call of Duty: Advanced Warfare (Gold Edition)

Call of Duty: Advanced Warfare (Gold Edition)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
34 299 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Sledgehammer Games (a Call of Duty®: Modern Warfare® 3 társfejlesztői) által fejlesztett Call of Duty® : Advanced Warfare a franchise-történelem első hároméves, minden következő generációs fejlesztési ciklusát hasznosítja. A Call of Duty®: Az Advanced Warfare hatalmas jövőt képzel el, ahol a technológia és a taktika egyaránt fejlődött, hogy a franchise harc új korszakát vezesse be. Lenyűgöző teljesítményt nyújtva az Oscar-díjas színész, Kevin Spacey Jonathan Ironsként - a világ egyik leghatalmasabb férfiként - játszik a háború jövőjének ezen hűvös víziójának alakításában.

Az erő mindent megváltoztat.

Haladó világ


A Call of Duty: Advanced Warfare egy hihető jövőben zajlik, amelyben a technológiai fejlődés és a mai katonai gyakorlatok erőteljes következményekkel közeledtek.
Ebben a gondosan kutatott és kidolgozott elképzelésben a katonai magánvállalatok (PMC) számtalan nemzet meghatározó fegyveres erõivé váltak, amelyek kiszervezték katonai szükségleteiket, átrajzolták a határokat és átírták a háborús szabályokat.
És mindennek középpontjában Jonathan Irons, a világ legnagyobb PMC - Atlas Corporation alapítója és elnöke áll.


Haladó katona


Erőteljes csontvázak fejlesztik a katonák harci készültségének minden aspektusát, lehetővé téve a harcosok számára, hogy halált okozóan telepedjenek, és megszüntesse a specializáció szükségességét.
Ennek a játékmechanikának a bevezetése fokozott játékosmozgást és vertikálist biztosít a lendületes ugrások és küzdelem, rejtett álcázási képességek és biomechanika révén, amelyek páratlan erőt, tudatosságot, állóképességet és sebességet nyújtanak.
Az exoskeleton, valamint az újonnan fejlett páncélok és fegyverek megjelenésével minden katona taktikai szabadságot parancsol minden terepen, az eddigiektől eltérően, alapvetően megváltoztatva a játékosok játékmódját a Call of Duty játékban minden módban.


Haladó Arsenal


A következő generációs platformok erejét kihasználva a Call of Duty: Advanced Warfare egy új csúcstechnológiás, fejlett arzenált és képességkészletet kínál, amely új felszereléssel, technológiával, jutalmakkal és járművekkel, például lebegőkerékpárokkal és magasan specializált drónokkal élesíti a játékosokat.
A játékosok választhatnak a szokásos lőszerek és az irányított energiájú fegyverek vadonatúj osztálya között is, amelyek teljesen új játékdinamikát tesznek lehetővé.
Az exoskeletons masszív erő-szorzót és példátlan taktikai szabadságot nyújt, a Call of Duty: Advanced Warfare minden tűzharcot fejleszt.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték, Csomag, DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2014.11.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01495
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ