Call of Duty 4:Modern Warfare

Call of Duty 4:Modern Warfare
Call of Duty 4:Modern Warfare
Call of Duty 4:Modern Warfare
Call of Duty 4:Modern Warfare
Call of Duty 4:Modern Warfare
Call of Duty 4:Modern Warfare

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 256 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

Az Infinity Ward díjnyertes csapata, a Call of Duty® sorozat alkotói, az új cselekvési thriller a legintenzívebb és mozifilmes akcióélményt nyújtja. Call of Duty 4: A modern hadviselés fegyverjátékosai fejlett és hatalmas modern tűzerővel, és a világ leginkább reménytelen hotspotjaiba szállítják őket, hogy felvegyék a világot fenyegető gazember ellenség csoportját.
Mivel mind az amerikai tengerészgyalogos, mind a brit SAS katonája csavart fordulatokkal küzdő kibontakozó történet révén harcol, a játékosok kifinomult technológiát, kiváló tűzerőt és összehangolt szárazföldi és légi csapásokat használnak egy csatatéren, ahol a sebesség, a pontosság és a kommunikáció elengedhetetlen a győzelemhez. Az epikus cím további mélységet biztosít a többjátékos tevékenységekben, és az online rajongók számára egy teljesen új, kitartó, addiktív és testreszabható játékélményt nyújt.

Hiteles fejlett fegyverek - Több mint 70 új és hiteles fegyver és felszerelés elérhető arzenáljával a támadó puskákból, lézeres helyekből, claymore aknákból, .50 kaliberű mesterlövészpuskákból és az M-249 SAW géppuskából. A Call of Duty 4: A Modern Warfare játékosai zárva vannak és betöltve vannak a küldetés végrehajtásához olyan kiegészítőkkel, mint az éjjellátó védőszemüveg és a ghillie öltönyök a maximális elrejtés érdekében.
Koordinált támadás és támogatás - A valaha leginkább zsigeri akció-thrillernek adva a cím a modern harcot foglalja magában a katona és a műholdas felé, ahol a sikerhez kritikus fontosságú a légi támogatás. Az adrenalin bevezetése arra készteti a játékosokat, hogy gyorsan kötélbe lépjenek a taktikai helikopterekből, lovagolhassanak a támadógombák armadaiban, fúvókákat használnak az ellenséges erődítmények eltávolítására, sőt az ellenséget akár a talaj feletti több ezer lábtól a legmodernebb légi harci harcban is felvehetik.
Mozgóképminőségi grafika és hang - A lenyűgöző új generációs grafikákkal a játékosokat belehívják a Call of Duty 4: Modern Warfare mozifilm intenzitására. Csodálatos speciális effektusok, ide értve a valósághű mélységélességet, a felni megvilágítást, a karakter önárnyékolását, a textúra streamingjét és a fizika által támogatott effektusokat, a játékosokat a legvalósághűbb játékélménybe vonzzák. Kombinálja az élethű grafikát és a reális harcbeszélgetést a Call of Duty díjnyertes hangtervével, és a játékosok olyan harcban fognak találkozni, mint még soha.
Páratlan mélység a multiplayerhez - a Multiplayer a Call of Duty 2 sikeréből épül fel, és folyamatos online élményt nyújt a nagyobb közösségi interakció érdekében. A klasszikus létrehozás opciói lehetővé teszik a játékosok számára, hogy testreszabhassák a játékhoz legjobban megfelelő felszerelést, megtapasztalhassák a kinyitható és előnyös pontokat lehetővé tevő pontokat, a mérkőzések készítéséhez és a ranglistákig a legújabb követéshez. Call of Duty 4: A Modern Warfare multiplayer játékosa hogy mindenki számára könnyen elérhető és addiktív online játékot biztosítson.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2007.11.11
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01483
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: Microsoft® Windows® XP/Vista

Processzor: Intel® Pentium® 4 2,4 Ghz / AMD(R) 64 (TM) 2800+ / Intel® és AMD® 1,8 Ghz kétmagos processzor vagy jobb támogatás

Memória: 512 MB RAM

Grafika: NVIDIA Geforce 6600 vagy jobb vagy ATI Radeon® 9800Pro vagy jobb

Tárhely: 8 GB szabad hely