Call of Duty 2 (MAC)

Call of Duty 2 (MAC)
Platform:
Steam (MAC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 007 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Call of Duty® 2 újradefiniálja a csata mozi intenzitását és káoszát, ahogyan azt a hétköznapi katonák szemei ​​szemlélik az epikus konfliktusokban. A 2003-as Call of Duty folytatása, amely több mint 80 Az év játékának díjazottja, a Call of Duty 2 minden eddiginél hatalmasabb, intenzívebb, valósághűbb csatákat kínál, az új COD ™ 2 motor lenyűgöző látványának köszönhetően.


- Az első számú WWII lövöldözős csapat csodálatos új élménnyel tér vissza: az Infinity Ward fejlesztette ki, a díjnyertes Call of Duty alkotói. Teljesen új, soha nem látott fejlesztések a lenyűgözően valósághű grafikától a zökkenőmentes játékmenetig a forradalmi COD2 motornak, az úttörő AI-nek és a választáson alapuló játékélmény-újításoknak köszönhetően. A gyönyörűen renderelt hó, eső, köd és füst, dinamikus megvilágítással és árnyékokkal kombinálva teszi ezt az eddigi legintenzívebb második világháborús lövöldözővé.


- Új konfliktusok és szembesülő ellenségek: A Call of Duty 2 nagyobb csatákat hoz Önnek, több harckocsival, csapattal és robbanással a képernyőn, és nagyobb hatókörrel, az Európai Színházban sokféle helyszínnel és környezettel. Harcolj a "The Desert Fox" ellen Észak-Afrika perzselő homokján, miközben harckocsihullám csap össze a sivatagban. Használjon rakétahajtású kampós horgokat a Army Ranger csapata mellett, hogy megrohamozza és átméretezze a Pointe du Hoc szikláit egy könyörtelen német ellentámadással szemben, és csapkodó vadászként csapja át a városi káoszt a háború sújtotta Oroszországban.


- Támaszkodjon osztagára, mint még soha: Az Önt körülvevő tucatnyi szövetséges katona teljes mértékben tisztában van a körülöttük változó helyzetekkel, és egy teljesen új, kontextus-érzékeny harci csevegési rendszer használatával tudatja Önnel. Húznak ellenséges tüzet, lefedik önnek a fedezetet, rókacsalákat és mozgó tartályokat használnak fedezékként, és figyelmeztetnek a bejövő ellenséges csapatokra és ellenséges tűzre.


- Választáson alapuló játékmenet: Játsszon végig a küldetéseken a megfelelő sorrendben. Úgy dönt, hogy először mesterlövészként vagy tankparancsnokként játszik? Ez a te hívásod. A nyílt végű csatamezők lehetővé teszik a taktikák személyre szabását és a célok teljesítésének sorrendjét.


- Multiplayer Mayhem: Csatlakozzon az intenzív Axis vs. Allies csapatalapú multiplayer akcióhoz, a rendkívül népszerű Call of Duty többjátékos módokra építve.

Adatok
Műfaj
Akció
Megjelenés
2005.10.25
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01482
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.