CASE: Animatronics

CASE: Animatronics

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 178 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdvözöljük a rendőrségen, ahol a késői munka tragikus következményekkel járhat. Te vagy John Bishop, egy munkás nyomozó, aki fáradhatatlanul késő este fáraszthatatlanul végzi a nyomozásait. De ma este egy régi “barátja” titokzatos hívása elvonja Önt az értékes néhány órás pihenésből és egy furcsa álomból. A harcot az igazság megtalálása érdekében az éjszakai túlélés küzdelmévé változtatjuk.

A rendőrség elektromos áram nélkül marad. A biztonsági rendszert feltörték. Minden kijárat zárva van. De ez nem az igazi probléma.
Valaki ... valami követ téged. A vörös szem ragyog a sötét sarkokból, és az eltolódó, összecsapódó fém hangja visszhangzik az egyszer biztonságos csarnokokban. Kitalálja ki, mi folyik, túlélje az éjszakát, és ne feledje - senkit sem érdekel, ha sikítasz.
JELLEMZŐK
Egy tabletta, amellyel gondosan figyelni lehet a biztonsági kamerákat. Tablettát fog használni a biztonsági kamerák nézéséhez, és komolyan kell lennie óvatosnak. A rendőrség környezetének használata a kulcs az üdvösséghez és a túléléshez. Légy csendes, legyen éber, mozogjon gyorsan. Az egyetlen eszköz, ameddig csak támaszkodhat, a lábad, a táblagép és a fáklya.
Elrejtés és besurranó. A szekrények és a szekrények között csúszhat az animatronika között, és próbáljon meg csendes lélegzetet kapni.
Animatronics. Az acél lábak és karok jól bánnak veled. Készüljön fel, hogy megzavarja képességeit. Légy kész reagálni a váratlan eseményekre.
Mutasd ki, mi történik. Fedezze fel a rendőri osztályt magyarázatok keresése érdekében. Ne felejtsd el hallgatni a körülvevő világot, és nyomon követheted a körülvevő változásokat. Te vagy az egyetlen, aki megmentheti életét.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szimuláció
Megjelenés
2016.08.03
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
HypeTrain Digital
Cikkszám
DIGI01599
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ