Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise Remastered

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
12 394 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Üdv újra Paradise Cityben! Vedd fel az Akciósztár becenevet a Burnout™ Paradise Remastered utcáin! Zúzz végig a zsúfolt belvárosi sugárutaktól a vad, hegyi szerpentinekig. Éld át újra minden idők egyik legjobb ügyességi autóversenyzős játékának élményét, a nyaktörő mutatványoktól az öncélú pusztításig!

A Burnout Paradise Remastered a legnagyobb autós játszóteret kínálja neked és barátaidnak online. A felújított változat tartalmazza a Year of Paradise bővítményeit, beleértve a Big Surf Island frissítést is, amelyet nagy gonddal alkottunk újra, hogy 4K felbontásban is lenyűgöző élményt nyújtson.

Fedezd fel Paradise Cityt a barátaiddal
Égesd a gumit és izzítsd a fémet Paradise City nyílt útjain, és fedezd fel az ugratókat, rövidítéseket és egyebeket. Az egyedi eseményeken megmutathatod, mit tudsz, miközben a helyismeretedet kihasználva igyekszel megtalálni a leggyorsabb utat és lekapcsolni a riválisaidat. Mosd le a pályáról a barátaidat online futamokon, vagy fogjatok össze, hogy megbirkózzatok a több száz online kihívással.

Szegd meg a szabályokat, és zúzz bárhol, bármikor
Ne vesződj a KRESZ szabályaival, csak száguldj és zúzz a városban, és dönts meg minden rekordot! Tartsd számon a sikereidet, és bizonyítsd a zúzási fölényedet barátaidnak. Ugrass, szaltózz, hasíts a városon át, tépj át a forgalmon és hagyj csillagászati értékű pusztítást magad mögött.

A legütősebb Burnout Paradise-élmény
A felújított változat a teljes eredeti játékot tartalmazza az összes további letölthető tartalommal, valamint számos, a látványvilág és a hitelesség javítását célzó technikai fejlesztéssel, például nagyobb felbontású textúrákkal és egyebekkel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Verseny
Megjelenés
2018.08.21
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI01446
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ