Bugs Must Die

Bugs Must Die

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 102 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A "Bugs Must Die" egy kétségbeesetten tempójú pixel art lövöldözős játék 80-as és 90-es évek arcade stílusában. A Konams "Jackal" felülről lefelé mutató jeep-lövöldözős akciójának szellemi utódjaként a Bugs Must Die a játékosok számára a régi iskola nosztalgiáját idézi elő. játékélményt.
A Story Mode, a Challenge Mode és a Pokol mód jóval több mint 10 órás játékmennyiséget eredményez.

Story Mode: 16 szint, egy fővel egy szinten, minden szint törlése minden karaktert felszabadít!
Kihívási mód: 8 szint, szintenként egy főnökkel. A Story Mode 16 főnöke mellett véletlenszerűen találkozhat további titkos főnökökkel is. Az összes elérhető főnökkel való találkozáshoz a Challenge Mode kötelező!
Pokol mód: Ezt az üzemmódot csak egy alapfegyverrel indítsa el. Minél több szintet haladsz át, annál nagyobb a zsákmány!

Bármelyik szintű játékosok átjuthatnak a történet módba!

Hardcore játékosok: Próbáld meg legyőzni a játékot, csak az alapvető fegyverek segítségével, mutasd meg kiváló képességeidet.
Átlagos játékosok: Soha ne félj! Töltsön el küldetésekből származó érméket, hogy frissítse a járműveit és fegyvereit, hogy könnyedén eltávolítsa a hibákat.

Különböző karakterek közül lehet választani! Szerelje fel őket különféle fegyverekkel, hogy megmutassák az egyedi harci stílusukat!
2 Mantis, teljesen eltérő rögzített fegyverrendszerrel és gördülő dodge-mechanizmussal.
3 hatalmas jármű: felszereljen akár 6 főfegyvert és 9 fegyvert, de ez még nem minden! Szereljen fel egy „csatatörzs” -et, amely a jármű megsemmisítésekor telepíti a harc folytatásához!
4 fő eszközkategória, több mint 35 lehetőséggel. Megemlítettük a szuperfegyvert !? Teljes képernyős támadást indít! BOOOOOOM !!!

Minden főnök paródiája a kelet-nyugati klasszikus kultúra ikonoknak!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Verseny, Szerepjáték
Megjelenés
2019.04.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
DG Games Workshop
Cikkszám
DIGI01430
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ