Bubble Ghost

Bubble Ghost

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Angol
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
645 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bubble Ghost - természetfeletti ügyességi akció, amely elrobbant!

Kérjük, ne rázza meg a képernyőt. Felébreszted a halottakat. Ennek a játéknak a keretein belül a kripta a Bubble Ghost nyugszik - egy fantom, amelynek célja egy kísérteties kastély csarnokaiba való átutazás, örökre buborékokat fújva. És vándorló lelke csak akkor nyugtatható meg, ha segíthet neki törékeny kis buborékjának felrobbantásában a makréri kúria 35 csapdába töltött szobájában, anélkül, hogy felbukkanna!

De csak ki ez a "puffergeist"?

A legenda szerint a Bubble Ghost Henrich Von Schtinker hosszú szélű szelleme - egy őrült feltaláló, aki a végére találkozott, miközben kóstában kipróbálta most hírhedt "elektromos buborékcsövét".

A halála nyilvánvalóan sokkot okozott! De még nagyobb zokogást kellett elkövetni. A von Schtinker halálát követő éjjel egy éjjeliőr figyelmeztette, hogy egy feltaláló kis szellem látta, hogy a feltaláló elhagyott régi kastélyának katakombái között lebegő "... egy csillogó buborékot fúj előtte!" És most szüksége van a kezedre a "lélegzetelállító" utazásának befejezéséhez.

Nem lesz könnyű. Minden sarok körül, minden hátborzongató szobában bolondozó ördögi „techno-csapdák” vannak, amelyek csak arra várnak, hogy kitörjék a buborékod. Tüskék, kések, csapok, tűk, olló, olló, valamint számos más eszköz, gizmos és ghouls - mind a legkényelmetlenebb helyeken.

Nemcsak ügyességre van szükséged, hogy óvatosan megbeszéljék a buborékot ezen összesütköző helyzet után, hanem találékonyságot is. Ebben a többszintű őrület sok szobájában vannak olyan titkok, amelyek megakadályozzák, hogy úgy mondjuk "fújjanak". A Classic Digital buborék szelleme. Nézze meg, hogy egy buborék miként idézheti elő az ember lelkét!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
1905.06.09
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
HPN Associates Limited
Cikkszám
DIGI01422
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ