Bubble Ghost

Bubble Ghost
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
427 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Bubble Ghost - természetfeletti ügyességi akció, amely elrobbant!

Kérjük, ne rázza meg a képernyőt. Felébreszted a halottakat. Ennek a játéknak a keretein belül a kripta a Bubble Ghost nyugszik - egy fantom, amelynek célja egy kísérteties kastély csarnokaiba való átutazás, örökre buborékokat fújva. És vándorló lelke csak akkor nyugtatható meg, ha segíthet neki törékeny kis buborékjának felrobbantásában a makréri kúria 35 csapdába töltött szobájában, anélkül, hogy felbukkanna!

De csak ki ez a "puffergeist"?

A legenda szerint a Bubble Ghost Henrich Von Schtinker hosszú szélű szelleme - egy őrült feltaláló, aki a végére találkozott, miközben kóstában kipróbálta most hírhedt "elektromos buborékcsövét".

A halála nyilvánvalóan sokkot okozott! De még nagyobb zokogást kellett elkövetni. A von Schtinker halálát követő éjjel egy éjjeliőr figyelmeztette, hogy egy feltaláló kis szellem látta, hogy a feltaláló elhagyott régi kastélyának katakombái között lebegő "... egy csillogó buborékot fúj előtte!" És most szüksége van a kezedre a "lélegzetelállító" utazásának befejezéséhez.

Nem lesz könnyű. Minden sarok körül, minden hátborzongató szobában bolondozó ördögi „techno-csapdák” vannak, amelyek csak arra várnak, hogy kitörjék a buborékod. Tüskék, kések, csapok, tűk, olló, olló, valamint számos más eszköz, gizmos és ghouls - mind a legkényelmetlenebb helyeken.

Nemcsak ügyességre van szükséged, hogy óvatosan megbeszéljék a buborékot ezen összesütköző helyzet után, hanem találékonyságot is. Ebben a többszintű őrület sok szobájában vannak olyan titkok, amelyek megakadályozzák, hogy úgy mondjuk "fújjanak". A Classic Digital buborék szelleme. Nézze meg, hogy egy buborék miként idézheti elő az ember lelkét!

Adatok
Megjelenés
1905.06.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
HPN Associates Limited
Cikkszám
DIGI01422
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Memória: 256 MB RAM
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.