Brunch Club

Brunch Club

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
885 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

FIGYELEM - Egyes módok lejátszhatók egyedül, de a legtöbbet úgy tervezték, hogy barátokkal játszhassák.
Csak a Helyi Többjátékos és a Helyi Együttműködés, de a Steam Play Together vagy a PARSEC segítségével az interneten játszhat is barátaival!Főétel -
A fő játékban solojátékot játszhat, vagy barátaival együtt dolgozhat, hogy kitöltse a szintet, mielőtt lejár az idő! Annak ellenére sem ér véget, hogy az online ranglisták azt jelentik, hogy nem elég jó, ha csak teljesíteni tudsz, amikor versenyre tudsz lépni! Meg tudja szerezni a leggyorsabb időt?

Tudóscsoportok legalább 5 percet töltöttek az élettelen tárgyak és élelmiszerek mozgási viselkedésének tanulmányozásával, hogy pontos és érdekes módszert biztosítsanak a győzelemhez vezető úthoz.

Minden szinten van egy szerelő, akit a film ihlette, amelyből a nevét veszi át. Akár elkerüli az orvlövész tüzet Fry Hardon, vagy várja a folyamatosan változó évszakokat a Game of Cones-ban, minden szint arra kényszeríti Önt, hogy alkalmazkodjon a lehető leggyorsabb idő eléréséhez.

Recept a katasztrófához! -
Soha nem mondtuk, hogy ez könnyű lesz! Próbáld ki, próbáld meg újra megsütjük a Brunch Club-ban, és nehézségek élménye, ha hibát követ el a játékával, és a szint visszaáll! A kommunikáció, az átruházás és a hűvösség megőrzése mind fontosak annak biztosítása érdekében, hogy megnyerted jól megérdemelt győzelmét.

Kinek van barátja? -
Akár egyedül játszik, akár barátaival, fedezhetjük magát. Minél több embernek van ideje, annál kevesebb időt kell teljesítenie a szintet, mert minél több ember teszi könnyebben, ugye? Hamarosan meglátjuk ezt.

FACE / OFF - A
face / off 2 játékost egymás ellen dob be a gyors körös, őrült étkezés közben, hogy kiderüljön, ki áll a tetején. Megpróbálja befejezni a feladatot a lehető leggyorsabban, vagy megpróbálja megszakítani az ellenfelet? A barátságok szétszakadnak, amikor főzel, ugrálsz, és gördíted a győzelemhez vezető utat!

Több a menüben! -
Ez nem csak a főzés a Brunch Club-ban, hanem más játékmódok is vannak, amikor a fő játékok stressze kicsit túl sok lesz. Mindegy, hogy az öt másodperces szabályon keresztül navigál az ellenőrző pontokon, vagy csapkod, tölt, és elkerüli a Riceball Rumble győzelmét, mindenkinek van valami.

Nincs vezérlő? Nincs probléma -
1 vagy 2 lejátszót játszhat ugyanazon a billentyűzeten, és keverheti és vezérelheti a vezérlőket is!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Indie
Megjelenés
2019.08.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
The Yogscast
Cikkszám
DIGI01416
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ