Brothers in Arms: Road to Hill 30

Brothers in Arms: Road to Hill 30
Platform:
Uplay (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
808 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Igaz történeten alapul. Állítsa be a híres légierő alatt a invázió előtt Normandiaba, ahol Sgt. Matt Baker és a 101. légi ejtőernyősök csapata szétszóródott a francia vidéken.
A történet kibontakozásakor választania kell küldetése sikere és emberei - fegyverek testvérei - élete között.
Brothers In Arms: A Road to Hill 30 elárasztja a játékosokat Normandia történelmi, nyolc napos inváziójába - páratlan képekkel, hitelességgel, hanggal és játékmenettel.
Egy olyan fajta: A Brothers In Arms Road to Hill 30-ig az egyetlen taktikai lövöldözős játék a második világháborúban.
Valódi katonai taktika: Az intuitív és könnyen használható csapatvezérlők vonzóak mind a hardcore, mind a mainstream játékközönség számára.
Valódi katonák: Több mint 20 karakterből álló szereplőkkel, mindegyik egyedi személyiséggel, megjelenéssel és stílusgal.
Forradalmi AI rendszer: A szövetségesek és az ellenségek a tűz és a manőver szokásos működési eljárásait alkalmazzák az ellenségük peremére és megölésére.
Példátlan hitelesség: Történelmileg pontos és részletes csatatér, események és felszerelések, amelyeket a Hadsereg Signal Corps fotóiból, a légi felderítő képektől és a szemtanúk beszámolóiból állítottak elő.
Innovatív multiplayer: A játékosok három embert követő AI-csapatokat parancsnokaikkal és képességeikkel küzdenek az izgalmas célok elérése érdekében.
Díjnyertes csapat: Gearbox Software, a Half-Life Opposing Force alkotói, valamint James Bond: Nightfire, Counter-Strike és Halo (PC) fejlesztői.

Adatok
Megjelenés
2005.04.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
MangaGamer
Cikkszám
DIGI01414
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Támogatott operációs rendszer:Windows® 2000 / XP (csak)
processzor:1 GHz Pentium® III vagy AMD Athlon ™ (2,5 GHz Pentium IV vagy AMD ajánlott)
Memória:512 MB (1 GB ajánlott)
Grafika:32 MB DirectX® 9.0c kompatibilis (lásd a támogatott listát *)
DirectX verzió:DirectX 9.0c (mellékelve)
Hang:16 bites DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
Merevlemez:5 GB
perifériák:Csak Windows billentyűzet és egér
* A kiadáskor támogatott videokártyák: ATI® Radeon® 8500/9000 / X sorozat, NVIDIA® GeForce ™ 4 / FX / 6 sorozat (a GeForce 4 MX nem támogatott)
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.