Brigade E5: New Jagged Union

Brigade E5: New Jagged Union
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
DE,EN,RU
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
326 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

E5 brigád: Az Új Jagged Union taktikai játék, amely a játékosokat a Palinero kis trópusi nemzetében a polgárháború szélére helyezi. Küldetés: béreljen fel egy zsoldosok csoportját és vegye át az irányítást a romló helyzet ellen, még mielőtt az ország teljesen romba kerülne.

A történet lehetőséget ad a játékosoknak a konfliktus három különféle szempontjának megtapasztalására vagy a politikai struktúra kidolgozására, hogy elérjék saját céljaikat a globális uralomban. A cím játékai egy SPM® (intelligens szünet üzemmód) nevű innovatív harci rendszeren alapulnak, amely sikeresen ötvözi a valós idejű és a körökre osztott játékokat.

A szokásos körökre osztott rendszerektől eltérően az E5 brigád: Új Jagged Unió nem használja a "cselekvési pontokat" körforgásos módban, hanem figyelembe veszi a karakterkészségeket és tulajdonságokat, amelyek az egységek természetesebb és változatosabb viselkedését eredményezik. Ezenkívül a játékosok olyan parancsláncot is kiadhatnak, amelyet automatikusan végrehajtanak.

A fegyverválaszték még a legigényesebb rajongókat is kielégíti, több mint 100 pontosan modellezett lőfegyverrel, változatos lőszerfajtával, gránátokkal, páncélzattal és speciális felszereléssel. A játékosok módosíthatják és frissíthetik a fegyvereket különféle eszközök, mesterlövészek, mini gránátvető, bajonett stb. Hozzáadásával. A játék kiterjedt LAN és Internet Multiplayer módot kínál, CTF, Deathmatch és Fortress dinamikus játékmenettel. Az SPM® egy vadonatúj szolgáltatás a csapat harci stratégiai műfajához. Ez minden játékosnak lehetőséget ad arra, hogy egyidejűleg parancsolja katonáit, még az ellenség szünetet is felhasználva.

Adatok
Megjelenés
2006.10.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Good Shepherd Entertainment
Cikkszám
DIGI01392
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Nyerj XP / 7 / 8.1 / 10-et
Processzor: 1 GHz
Memória: 512 MB RAM
Grafika: Videokártya 32 MB
Tárhely: 2 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX-kompatibilis
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.