Bridge! 3

Bridge! 3

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
531 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Hagyja, hogy a kreativitása hídépítőként működjön, és vállalja a kihívást, hogy igazolja magát hídépítés igazi mesterének! Mint építőmérnök és tervező, a felelősség a híd tökéletes statikus terhelhetőségéért. Hídban! 3 lehetősége van a hidak és a teherbíró képesség maximális kiépítésére!

Saját szintjét akarod létrehozni? Nem probléma, mert a legbonyolultabb hidakat megtervezheti, amelyeket a világ valaha látott. Használja az összes új és izgalmas funkciót, amelyeket elérhetővé tettünk az Ön számára.

Összecsapja magát, és hozza létre saját szintjeit és küldetéseit, amelyeket megoszt a közösséggel. Legfeljebb 20 különféle eredeti komponenst használhat. Végtelen lehetőségeid vannak!

Több mint 30 különböző küldetéssel és kiegészítő tartalommal a közösség részéről Ön, mint építőmester, számos kihívással néz szembe. Hídban! 3 új speciális alkatrészeket telepíthet, mint például booster, ellenőrző pontok vagy trambulinok. Nem csak teljesen új hidakat hozhat létre, hanem platformokon is elsajátíthatja önállóan és különféle rendszereken.

Minél tovább halad a hídépítő kalandod, annál több forgatókönyvet tud feloldani. Izgalmas fejlesztői módban saját küldetéseit is felépítheti.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Könnyed, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2019.11.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Aerosoft
Cikkszám
DIGI01390
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ