BossConstructor

BossConstructor

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
7 305 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A BossConstructor egy játék a saját űrhajó felépítéséről és repüléséről. Szerelje össze saját hajóit számos összetevőből, és fedezze fel az eljárással létrehozott galaxisokat!
Építsd meg a hajódat
A játék lényege a hajószerkesztő. Szerkesztő, amely lehetővé teszi a saját űrhajók szabadon összeszerelését (jelenleg) több mint 60 modul felhasználásával. A hajók felépítésének módja meghatározza, hogyan viselkednek és mit képesek megtenni, és mivel minden modul pénzt, súlyt és energiát igényel, a jó, hatékony űrhajó megtervezése kihívásokkal teli, de mégis kifizetődő feladat.
Expedíció és homokozó mód
Az expedíciós mód lehetővé teszi a von-Neumann által lakott eljárással létrehozott galaxis felfedezését; egy folyamatosan fejlődő AI faj. Egy kicsi, alapvető hajóval kezdődik, és előre halad, amikor befejezi a küldetéseket, felfedezi az új ellenséges fajokat, és megsemmisít egy erősebb vagy egzotikusabb alkatrészt, hogy javítsa a hajót. Alternatív megoldásként bármilyen tetszőleges hajót bármilyen korlátozás nélkül építhet a homokozó módban.
Mesterséges intelligencia
Mivel egyjátékos játék, sok figyelmet szentelnek a játék mesterséges intelligencia rendszerének. A von-Neumann ellenségeket, akikkel expedíciós módban találkozol, bonyolultan bonyolult mesterséges fejleményekkel hozták létre, amelyekben hatalmas számú mutáló hajó versenyez a túlélésért. Számos bónusz játékmód lehetővé teszi, hogy hátrahajoljon és megnézze, hogy a különféle AI fajok versenyeznek egymással a túlélésért és hogyan fejlődik az egyes generációk.
GYIK
K: Melyek a támogatott platformok?
V: A játék támogatja a Windows, Linux, SteamOS és MacOS rendszereket. A Mac felhasználóknak mégis manuálisan kell telepíteniük a Java-t (ne aggódj, ingyenes).

K: Lesz multiplayer mód?
V: Sajnos a multiplayer támogatás megvalósítása rendkívül bonyolult. Ezért arra koncentrálok, hogy szilárd egyjátékos élményt nyújtsak.
K: Milyen típusú hajókat lehet építeni?
V: Bármely, a rendelkezésre álló modulokkal épített hajó természetesen mindaddig érvényes, mivel a modulok nem fedik át egymást. Építhet hajókat mozgó alkatrészekkel, valamint hajókat, amelyek több hajó részből állnak (amelyeket külön-külön lehet irányítani).

K: Mekkora lehet a hajó?
V: Modulokat adhat a hajójához, amennyiben azok beleférnek a szerkesztő határain és a 14x14 rácsába (amelyet az integritásnövelő modul segítségével 18x18-ra lehet kibővíteni).

K: Hány modul típus létezik?
V: Jelenleg több mint 60 modul típus van a játékban (nem számítva a vizuális variációkat). További modulok kerülnek a jövőbe. Ha kedveled, akkor javasolhatod saját ötleteidet, és ha elég játékos kedveli őket, szívesen beépítem őket a játékba.

K: Hogyan működik a mesterséges evolúció?
V: A mesterséges evolúció egy hatalmas verseny szimulációjával működik, amelyben a meglévő hajók mutáns változatai versenyeznek egymással. A legsikeresebb hajók, azaz azok a hajók, amelyek ellenségeiknek leginkább kárt okoztak, a következő fordulóba lépnek, míg a veszteseket kiküszöbölik.

K: Igen, de meg kellene vásárolni ?!
V: viccelsz? Teljesen! ;) Ha örül, hogy részt vesz a folyamatosan frissített játékokban a fejlesztési folyamat során, akkor a BossConstructor valószínűleg csak az, amit keresett! Kérjük, nézd meg más játékosok véleményét vagy a fórumokat. Ezenkívül ne feledje, hogy a Steam visszatérítési politikájának legújabb változásai valóban lehetővé teszik a játék visszatérését, ha nem tetszik.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Szimuláció
Megjelenés
2016.10.24
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Mirko Seithe
Cikkszám
DIGI01357
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ