Borderlands 3 (Steam) EU

Borderlands 3 (Steam) EU

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 788 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az eredeti lövöldözős randevú visszatér, milliárd milliárd fegyvert csomagolva és egy teljesen új súlyos testi sértésüzemű kalandot! Robbanjon át új világokon és ellenségeken, mint egy négy vadonatúj Vault Hunters közül - a Határvidék legfontosabb kincskereső bajasszája, mindegyik mély készségfákkal, képességekkel és testreszabással. Játssz egyedül vagy csatlakozz barátaival, hogy őrült ellenségeket szedj be, rengeteg zsákmányt szerezz, és mentsd meg otthonodat a galaxis legkegyetlenebb kultusvezetőitől.
MAYHEM-TŰZTETT THRILL RIDE
Állítsa le a fanatikus Calypso ikrek attól, hogy egyesítsék a banditák klánjait, és kijelentsék a galaxis végső erejét. Csak neked, egy izgalmas kereső Vault Hunter-nek van arzenálja és szövetségesei, hogy legyőzzék őket.
A SZABAD Vadászod, a JÁTÉKJÁNAK
Legyen a négy rendkívüli Vault Hunter közül, amelyek mindegyike egyedi képességekkel, játékstílusokkal, mély képességfákkal és rengeteg testreszabási lehetőséggel rendelkezik. Minden Vault Vadász önmagában képes a félelmetes káoszra, de együtt megállíthatatlanok.
ZÁRÁS, TÖRLÉS ÉS SZERELÉS
Bazsillionnyi fegyverrel és kütyüvel minden küzdelem lehetőséget kínál új felszerelések beszerzésére. Lőfegyverek önjáró golyóvédővel? Jelölje be. Puskák, amelyek tűzoltó vulkánokat szülnek? Magától értetődően. Fegyverek, amelyek növelik a lábaikat és üldözik az ellenséget, miközben verbális sértéseket vernek? Igen, megvan.
ÚJ HATÁROK
Fedezzen fel új világokat a Pandoran túl, mindegyik egyedi felfedezésre váró környezettel és ellenségekkel, amelyek elpusztíthatók. Tépje át az ellenséges sivatagokat, küzdjen végig a háború által sújtott városképeken, navigáljon a halálos öbölben és még sok más!
Gyors és varrat nélküli együttmûködés
Játsszon bárkivel bármikor az online co-op segítségével, függetlenül a szintjétől vagy a küldetés előrehaladásától.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez.

Ide tartoznak:
Gyakori erőszak vagy Gore
általános érett tartalom
szexuális témák

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2020.03.12
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01324
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ