Borderlands 2 - Captain Scarlett and Her Pirates Booty (DLC)

Borderlands 2 - Captain Scarlett and Her Pirates Booty (DLC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 059 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Lépjen be a Kalóz-öböl ellenséges pusztaságaiba, és keresse meg a régi hulladékot, amely valahol a hulladékba van eltemetve. Azt pletykálják, hogy a Pandora legnagyobb, legkegyetlenebb lényét őrzik - de ez nem szabad elriasztania egy igazi kalandorot ... új pazarlóhelyekkel, új ellenségekkel, új küldetésekkel és még sok más fosztogatással!

Készüljön fel egy kalandos kalandra: Küzdelemben részesül az új ellenségek hordái, beleértve a kalóz banditákat és a sivatagi férgeket.
Új szövetségek létrehozása (és szünet): Találkozz Scarlett kapitánnyal, akinek segítségére lesz szüksége, hogy átjuthasson a Pirate's Bay-n. De vigyázz a hátadra, a Kalózok bármit megtesznek kincsért.
Fedezze fel az ismeretlen területeket és keressen új kincseket: Számos új küldetéssel és helyszínnel a Pirate's Booty kész arra, hogy mindent többet kínáljon. Új mellék küldetések, új fegyverek, új felszerelések mind a tiéd a felvételhez.
Megjegyzés: Kiegészítő tartalom, a Borderlands®2 játékhoz szükséges. Ez a tartalom a Season Pass része, és a Borderlands 2 Season Pass vásárlói számára elérhető lesz a kiadáskor.

Megjegyzés: A Borderlands 2 Mac és Linux verziója csak angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven érhető el.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2012.10.16
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01292
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ