Borderlands 2

Borderlands 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 210 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Megkezdődik a lövöldözés és a zsákmányolás új korszaka. Játssz egyike annak a négy új boltozat-vadásznak, akik a lények hatalmas új világa, a pszichosz és a gonosz főnő, a Handsome Jack ellen állnak szemben. Szerezz új barátokat, fegyverzze le őket egy milliomos fegyverrel, és harcoljon velük együtt négyjátékos co-op-ban egy könyörtelen bosszút és megváltásért a felfedezetlen és kiszámíthatatlan élő bolygón.
Főbb jellemzők:
Teljesen új karakterek és teljesen új osztályok: Négy új játékos osztály, beleértve a sziréna, a Commando, a Gunzerker és az Assassin játékot. Lépjen be a Gunzerker szerepébe, akinek a halálos képességei lehetővé teszik a játékban található két fegyver kettős viselését. Nem csak, hogy arra a képességre fog épülni, hogy két fegyverrel több dolgot csinál, mint amennyire valaha is gondoltál. Kettős géppuskák? Menő. Kettős rakétavetők? Természetesen! Kettős mesterlövész puskák? Persze, ha ez a te dolgod! Szeretne kipróbálni más stílusokat? Talán taktikusabb? Több osztály közül választhat!

Dinamikus Co-op online és LAN: Ossza meg kalandjait barátaival online és LAN-on keresztül. A Borderlands 2 zökkenőmentes rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a kampányból való kilépést és a játékból való kilépést anélkül, hogy bármikor újra kellene indítania a játékot. Ráadásul akár új játékát is elviheti bármely játékból a másikba!

Világkapcsolatos történet: Keresse meg magát halottként a Pandora fagyott tundrájában, amikor elkezdi a bosszút és a megváltást. Tegye szabaddá a Hyperion Corporation körüli gonoszt, és vállalja az egész világegyetem nagy megtévesztőjét - a rosszindulatú Hyperion vezérigazgatót, Handsome Jack-et. (Ó, szintén: elloptak hitelt a boltozat megnyitására.)

87 Bazillion ... Mindent: Az új fegyverrendszeren kívül a procedurálisan létrehozott pajzsok, gránátok, relikviák, osztálymódok és még sok minden más után is vágyakozik. És azt gondoltad, hogy az eredeti Borderlandsnek nagyon sok zsákmánya van!

Vadonatúj környezetek a Pandoranál: Vadászat a Pandora vadonatúj területein, amelyek még életben vannak! A sarkvidéki tundrától a veszélyes gyepekig, a titokzatos maró barlangokon át egészen mindenütt meglepő lesz a Pandora kiszámíthatatlan világa!

Vadonatúj ellenségek: Egészen sok új ellenség van ott, hogy megölje Önt a Borderlands-en. 2. A Hulking, a gorillaszerű Bullymongs, az ördögi ragadozó Stalkers és a Handsome Jack vezetõ Hyperion mechanikus hadsereg csak néhány a Borderlands új ellenségeirõl. 2.
Megjegyzés: A Borderlands 2 Mac és Linux verziója csak angol, francia, olasz, német és spanyol nyelven érhető el.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Szerepjáték
Megjelenés
2012.09.17
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01286
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ