Boot Hill Heroes

Boot Hill Heroes

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 102 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Boot Hill Heroes az első epizód egy játék sorozatban, amely a spagetti nyugati film elemeit - a fegyveresek lövöldözőjét, a bátor törvényt és a szellemetlen vadon - ötvözi a klasszikus RPG történettel és játékmenettel. A 90-es évek konzolos RPG-jei, például a Final Fantasy, a Earthbound és a Chrono Trigger tartós emlékeket hoztak létre, és játékossá váltak. A Boot Hill Heroes most visszahozza ezeket a tapasztalatokat, miközben a vad műfaj újjáélesztésével újjáéled a műfajt, és innovatív új játékelemekkel.
Ez egy régi és új ötlet kísérleti kombinációja, amelynek célja egy új és egyedi élmény létrehozása a modern játékosok és az old school rajongók számára egyaránt. Ez egy epikus vadnyugati kaland, tele izgalommal, intrikákkal és egy adag humorral.
Főbb jellemzők
A tipikus körökre osztott harcot egy gyors és frenetikus valósidejű rendszer váltja fel, ahol minden játékos folytatja harcát, és senki sem vár fordulatot! Jake 'virt' Kaufman („Shovel Knight”, „Shantae”, „DuckTales Remastered”)
teljes hangzása ! Játsszon egyetlen vagy legfeljebb négy játékos helyi co-op-jával. A barátok zökkenőmentesen be tudnak lépni és átvehetik az irányítást egy karakter felett! Nincsenek véletlenszerű csaták! Mielőtt elkezdené, nézze meg őket a térképen! Bájos, részletes sprite több száz egyedi NPC-vel! A felfedezésre váró városok és környékek terjedése, ideértve az erdőket, barlangokat, sivatagokat és egy utazó cirkuszt! Harcolj a támadókkal és az állatokkal! Megállíthatja a bárkád verekedését? Le tudja legyőzni egy olyan mosómedve bandát, amely drága szemetet gyűjt?

Keressen kalapokat és tanuljon új készségeket saját karakterosztályának testreszabásához.
Testreszabhatja fegyvereit állapotot okozó hatásokkal! Hozzon létre egy fegyvert, amely többször lő, vagy egy lassót, amely felgyújtja az ellenséget!
9-12 órás RPG jóság egy játék utáni bónuszkarddal és ingyenes DLC-vel az úton!
Egy óriási 52 eredmény! Össze tudja gyűjteni minden kártyát a pakliban?
Elindítja az első játékot egy epikus háromjátékbeli sagaban!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, Szerepjáték
Megjelenés
2014.10.10
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Experimental Gamer
Cikkszám
DIGI01277
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ