Bonds of the Skies

Bonds of the Skies
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 632 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az idők változnak, és a grimozok léte kevésbé releváns a mindennapi életben. A fiatal Eil a Coming-of-Age ünnepség közepén van, amikor hirtelen városát egy démon támadja meg és elárasztja a lángok. A zavar közepette Eil mindenki megmentése érdekében paktumot köt az Air Grimoa-val, Nogard.
Eil és Nogard elindultak, hogy megkeressék a démont, aki a várost lángok tengerébe engedi, és keressen más Grimoast, hogy megállítsák az erőszakot!

A játék klasszikus körökre osztott csatákat tartalmaz, egy Synchro Gauge rendszerrel, amely lehetővé teszi az erőteljes képességek felszabadítását, amikor a Grimoas szinkronizálják. Eredményes kaland alatt széles körű eredmények várják Önt, beleértve a teljesítendő küldetéseket és a gyűjthető elemeket is!

Ez az alkalmazás részleges vezérlőt támogat az Xbox 360 vezérlővel Windows rendszeren.

Adatok
Műfaj
Szerepjáték
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
KEMCO
Cikkszám
DIGI01267
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 és újabb
Processzor: Intel® Core ™ i3
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 2 GB-os VRAM
Tárhely: 400 MB szabad hely
Egyéb megjegyzések:Ez az alkalmazás billentyűzetvezérlőket és részleges vezérlőt támogat az Xbox One vezérlővel. Az egér / érintőképernyő nem támogatott.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.