Bombshell

Bombshell

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 609 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Rise of the Triád alkotóitól és a legendás 3D Realms játékkészítőtől a Bombshell, egy lövöldözős játék. A bomba ártalmatlanítási technikusának bérelt zsoldos lett, Shelly "Bombshell" Harrisonnak 4 bolygón keresztül erőteljesen fel kell fegyverkeznie egy Unreal Engine motorral hajtott galaktikus kalandban, hogy megmentse az elnököt az apokaliptikus idegen fenyegetéstől. A Bombshell a világon kívüli ellenségekkel, a pusztító fegyverek soha nem látott arzenáljával és a műfajkeresztező mechanika sokaságával bombázza meg téged.
Jellemzők
A történelem a történelemben
Legyen része a Bombshell debütációjának, amikor küzd, hogy megmentse az elnököt és az embereket a mániákus mechanikus szörnyűségétől.


A bátor új világok
áthaladnak Kyrron haldokló világában, amint azt a szomszédos nap fogyasztja, fedezze fel egy időben befagyott civilizáció titkait a Zeroth távoli világában, és utazzon a technológia megtestesítőjére - egy gazemberek látomása, amely azzal fenyeget, hogy mindent elpusztít. létezik.


Robotfegyveres és veszélyes
héj, sokkolja és összetöri az ördögi, vérszomjas ragadozókat, a kibővített idegen fajokat és az ősi faj maradványait, amelyeket több mint 10 fegyveres karmódosítás segítségével újraélesztettek.


Nehéz bevonású
heves befejező mozdulatok és interaktív környezetek teszik a Bombshell olyan dinamikusvá, mint halálos.


Izometrikus találékonyság
Ragyogóan brutális izometrikus lövöldözés néhány klasszikus szerepjáték-mechanikával, többek között tapasztalati pontok, frissítések, oldalsó küldetések és nemlineáris szintek. Mindezt egy első személyes lövöldöző mechanikájával.


Mit nézel?
Igen, van egy robotkarja. Dolgozd fel.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2016.01.29
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
3D People/Arcade Moon
Cikkszám
DIGI01263
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ