Boiling Steel

Boiling Steel
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 029 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ön egy a sok közül, aki jobb élet keresésére indult a tudományos haladás távoli bástyájában. Célja egy kolóniás bolygó, mentes a bürokratikus, vallási és egyéb radikális korlátozásoktól.Itt kutatnak és szabadon használnak ipari teleportálást, tudatátadást és más, a lakott világban tiltott technológiákat. A bolygó gyárai, erőművei, bányái és lakókomplexumai teljesen automatizáltak. Az összes piszkos és kemény munkát a kezelő gondolata által ellenőrzött robothéjak végzik. Ez egy csúcstechnológiai paradicsom. De itt valami rosszra ment.Amint a hosszú alvásból felébred a hibernált kapszulában, a forgalomba kerül. A radikális fanatikusok itt is vannak. Az információs hálózatokba vírust indítottak, amely a robotokat agresszív halálgépekké változtatta. A paradicsomi bolygó a háború káoszába zuhant. A kolónia lakói elfoglalják a robothéjak üzemeltetői helyét, és harcba küldték robotok seregeit. A közös erőfeszítések eredményt hoztak.A vírus lokalizált, a sztrippelés közeledik a végső fázishoz. De a „robotlázadás” csak az űrbejáró jéghegy csúcsa, amellyel a bolygó találkozott. Minden, ami a következő történik, meghaladja a megértést, és a sötétbe meríti a bolygót.Hibernált kapszulája beragadt a karanténba egy orbitális állomáson. De ez nem a pihenés ideje. Irányítsd a mérnöki osztály robothéját közvetlenül a pályáról! Merüljön el az események sorsába és tanúja legyen a megmagyarázhatatlan globális kataklizmának. Találd ki a természetét, és mentsd meg a bolygót. De először túlélje meg magad.A Boiling Steel egy Sci-Fi VR shooter, érdekes történettel.
- A fegyverek gyors újratöltésére szolgáló egyedi rendszer növeli a hajtást és egyedülálló játékélményt nyújt.
- Kilenc különféle eszköz, az eredeti kézi markolat eredeti szerelőjével lehetővé teszi a játékosnak, hogy saját játékstílusát választhassa meg.
- A fegyverjavító rendszer automatikusan javítja a kedvenc és gyakran használt szerszámot, fokozatosan pokoli géppé változtatva.
- A robothéj kiválasztott paramétereinek javításának képessége adaptálja a játékos játékmenetét.
- A véletlenszerűen előállított biomák és veszélyek minden új játékát egyedivé teszik.
- Átgondolt történetküldések felfedik a bolygó komor titkait, és a legvégén megtartják az intrikát.
- A valósághű grafika teljesen belemerül a jövő fantasztikus világának izgalmas valóságába.
- Legalább 10 óra játék, még tapasztalt játékosok számára is.Üdvözöljük a forró acél univerzumban! Fedezze fel, harcoljon és ossza meg benyomásait. Az egyes játékosok véleménye fontos csapatunk számára.

És ne feledje: a overdrive szerszám hűvösebb, mint bármelyik fegyver.

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland, Szimuláció
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
MIROWIN
Cikkszám
DIGI01252
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel i5-4590 vagy azzal egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 970 / AMD vagy azzal egyenértékű
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 20 GB szabad hely
Egyéb megjegyzések: Szükséges VR fejhallgató, 2x USB 3.0 port
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.