Block Survival: Legend of the Lost Islands

Block Survival: Legend of the Lost Islands

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 855 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ne rejtsd el; túlélni!
Mint a repülőgép-baleset egyetlen túlélője, szabaduljon meg az Elveszett szigetek misztikus átokától - a vikingek, dinoszauruszok, őrült tudósok és éjszakai kísértetek első számú úticélja! Fegyverekkel, mint szerszámokkal és golyókkal, mint menedékként küzdj meg az égő sivatagokon, jeges sivatagon és más hasonlóan fantasztikus környezetben egy agresszív túlélési FPS-ben, amely ötvözi a régi iskola FPS-ét a modern túlélési mechanikával!

Mire vársz? Foglalja le ma repülését, és élvezze az elveszett szigetek tartózkodását!

Többjátékos co-op élmény
Játssz barátaiddal együtt egy co-op élményben, hogy kijuthatsz az elveszett szigetekről!
Jellemzők
Craft the Destruction!
Szelet, robbantani, lőni és felrobbantani egy színes ellenség-leadót, több mint 40 különféle fegyverrel és kézműves elemmel! Frissítsd fegyvereidet, hogy alapvető sérüléseket, új tüzelési módokat és még sok minden mást váljon a végső túlélőké!
Küzdelem a túlélésért!
Vadásztasson veszélyes ragadozókat nappali fényben, és éjjel túlélje a végtelen támadást! Vedd a harcot a veszélyes zsákmányodhoz az éhség megszüntetése érdekében, és használd a hatalmas arzenálját az éjszakai rettegések eldobására.
Fedezze fel a rejtélyt!
Harcolj a túlélés érdekében több mint 20 nagy környezetben, egyedi éghajlattal és kihívásokkal! Erõsebbé válsz, miközben felszállsz, gyorsabbá, pontosabbá és halálosabbá válsz. Fedezze fel az Elveszett szigetek mögött álló titokzatos történetet, mentse magát az átok elől, majd végezze el újra az új játékban +, tartva a szintjét és felszerelését!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2009.11.06
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Michael Todd Games
Cikkszám
DIGI01202
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ