Blasters of the Universe

Blasters of the Universe

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 139 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Univerzum robbantói az első a maga nemében, ami a golyó pokol műfaját hozza létre az első személyű VR-ben. Készítsen egy rossz seggfegyvert több ezer kombinációból, majd készüljön a kacsa elkerülésére és egy kibaszott golyókon átjutni ezen a nosztalgikus - és ideget pusztító - VR Bullet Hell lövöldözős készüléken a HTC Vive és az Oculus Rift számára.Fizikailag kacsazni, elkerülni, elcsavarodnia kell, és meg kell fordítania a golyó százait. Dinamikusan méretezzük a tevékenységet a rendelkezésre álló hely kihasználása érdekében, így minél jobban mozogsz, annál jobb!

Mint a hagyományos golyó-pokol játékban, a siker kulcsa az is, hogy megtalálják a „kedves helyet”, miközben a golyók támadása felé fordul. Az egyetlen dolog, amely kárt okozhat a Blasters-ban, a fejed. Ha egy golyókört látsz, gyakran a legjobb dolog az, ha a fejét közepén tartja, és a golyó jobbra enged.

A golyókat a pajzsával is blokkolhatja, mint egy utolsó megoldást, de lehetetlen mindent blokkolni. Az elkerülés a legjobb stratégia, ezért kezdje el mozogni a játékterületen, és kerülje el ezeket a golyókat!A Blasters-ben számos ellenséggel fog találkozni, amelyeket el kell küldenie. A gyorsan mozgó földi ellenségektől az agilis repülő ellenségekig és a halálos nehézkes tankokig. Minden ellenség eltérő veszélyességi szintet jelent neked, tehát gyorsan meg kell határoznia, mely ellenségek a legfontosabbak az első pusztításra.A Blasters of the Universe egy 4 szintű kampányt kínál, amelyen keresztül harcolhatsz, mindegyik epikus főnöki csatával zárul. Minden szinten harcolni fogsz új ellenségekkel, kinyithatsz új fegyverrészeket és pajzsokat, és dolgozhatsz a dicsőség felé. Minden szinten van egy Végtelen mód, ahol harcolhat a magas pontszámért a ranglistákon.A szintek előrehaladtával új fegyver alkatrészeket nyithat fel a csatába. Készíthet egyedi fegyvert, amely megfelel a játék stílusának és az Ön előtt álló kihívásoknak. Szeretne egy szupergyors lövöldözős fegyvert, amely az ellenségek méregkárosodására irányul? Nincs mit. Mi lenne egy szétszórt ágyúval, amely robbanásveszélyes károkat és ívekkel való lövésekkel reagál a közeli ellenségek felé? Meg tud tenni. Több tízezer egyedi kombináció közül választhat, és képes létrehozni egy fegyvert, amely tökéletesen megfelel az Ön stílusának.A keret minden fegyver magja. A Blasters minden egyes keretének egyedülálló speciális képessége van, amelyet felszabadíthat, hogy pusztításokat végezzen az ön támadó ellenségeivel szemben, és intenzív csatában segítsen az árapály megfordításában.

Ezek a különlegességek a rossz seggű óriás lézertől kezdve, amely bármilyen megolvaszt egy időbuborékig, amely mindent lelassít, és átadja neked a beérkező golyók elkerülését. Minden különlegesség egyedi és különböző erősségekkel rendelkezik, amelyeket az előnyeihez felhasználhat.A Challenge módok folyamatos frissítése egyedi játékmenettel biztosítja, hogy minden nap legyen valami új és izgalmas. Versenyezz a legjobb pontszámmal az Time Attack, a Endless és a Speed-run kihívásokban, amelyek ösztönzik a játékot egyedülálló és nehéz módokon.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.07.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Secret Location
Cikkszám
DIGI01174
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ