Blades of Time

-5%
Blades of Time
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 420 Ft
Akció: 1 352 Ft
Kezdete: 2021.12.05   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ayumi, a gyönyörű fegyverrel és karddal viseletben lévő kincsvadász, egy új ősi szigetre utazik, új kalandokat keresve. Míg gazdag a fejdísz, a sziget tele van a Káosz varázslatával is, ugyanakkor vérszomjas szörnyek otthona. Számos színes karakter, szempillantás alatt álló vizuális vonzerő, rengeteg kincs és rendkívüli harci képességek változatos elsajátítása érdekében a Blades of Time ugyanolyan szórakozást és megelégedést fog biztosítani mind a játékosok számára, akik újak az akció-kaland műfajában, mind pedig a tapasztalt játékosok.
Főbb jellemzők:
Idő visszatekerés. Az idő visszatekerésének képessége segít Ayuminak a különböző rejtvények megoldásában és a szörnyek seregeivel való harcban.
Találkozók és találkozók. Utazás közben Ayumi biztosan sok ennivaló, vicces és titokzatos karakterrel fog találkozni. Mindegyikük hozzájárul a szőke kockázatos kalandjai történetéhez.
Gyönyörű játékon belüli világ. A játék világa tele van különféle fantasztikus tájakkal. Itt a játékosok mindent megtalálnak: a havas völgektől a sűrű dzsungelig, az ősi városokig és a templomokig, sőt az égszigetekig.
Küzdősportok. Több mint 40 különféle kombinált támadás, valamint a varázslatos iskolák varázslatai segítik Ayumit, hogy legyőzze az összes útjában álló ellenséget.
Értékes idő. Ayumi azon képessége, hogy gyorsan felgyorsítsa magát, elősegíti az ellenség felzárkózását, a üldözőktől menekülni és az egész játékvilágba utazni, az egyedi tájjellemzők felhasználásával.
A Coop és a PvP speciális "kitörés" módban érhetők el.

Adatok
Megjelenés
2014.09.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Konami
Cikkszám
DIGI01164
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
A: Windows XP
processzor: Intel Pentium 4 2,6 GHz vagy AMD 3500+
Memória: 2 GB RAM
Grafika: Ati Radeon x1300 256 MB or nVidia GeForce 7300 GS
DirectX®: 9.0c
Merevlemez: 3 GB HD-terület
Hang: Közvetlen X-kompatibilis hangkártya
Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat

AJÁNLOTT:
A: Windows 7
processzor: Intel Core i5 vagy AMD Phenom
Memória: 2 GB RAM
Grafika: ATI Radeon 7750 or nVidia GTX 470
DirectX®: 9.0c
Merevlemez: 3 GB HD-terület
Hang: Közvetlen X-kompatibilis hangkártya
Egyéb követelmények: Szélessávú internet kapcsolat
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.