Blades of Time

Blades of Time

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 368 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Ayumi, a gyönyörű fegyverrel és karddal viseletben lévő kincsvadász, egy új ősi szigetre utazik, új kalandokat keresve. Míg gazdag a fejdísz, a sziget tele van a Káosz varázslatával is, ugyanakkor vérszomjas szörnyek otthona. Számos színes karakter, szempillantás alatt álló vizuális vonzerő, rengeteg kincs és rendkívüli harci képességek változatos elsajátítása érdekében a Blades of Time ugyanolyan szórakozást és megelégedést fog biztosítani mind a játékosok számára, akik újak az akció-kaland műfajában, mind pedig a tapasztalt játékosok.
Főbb jellemzők:
Idő visszatekerés. Az idő visszatekerésének képessége segít Ayuminak a különböző rejtvények megoldásában és a szörnyek seregeivel való harcban.
Találkozók és találkozók. Utazás közben Ayumi biztosan sok ennivaló, vicces és titokzatos karakterrel fog találkozni. Mindegyikük hozzájárul a szőke kockázatos kalandjai történetéhez.
Gyönyörű játékon belüli világ. A játék világa tele van különféle fantasztikus tájakkal. Itt a játékosok mindent megtalálnak: a havas völgektől a sűrű dzsungelig, az ősi városokig és a templomokig, sőt az égszigetekig.
Küzdősportok. Több mint 40 különféle kombinált támadás, valamint a varázslatos iskolák varázslatai segítik Ayumit, hogy legyőzze az összes útjában álló ellenséget.
Értékes idő. Ayumi azon képessége, hogy gyorsan felgyorsítsa magát, elősegíti az ellenség felzárkózását, a üldözőktől menekülni és az egész játékvilágba utazni, az egyedi tájjellemzők felhasználásával.
A Coop és a PvP speciális "kitörés" módban érhetők el.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2014.09.05
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Konami
Cikkszám
DIGI01164
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ