Blade Ballet

Blade Ballet

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 771 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Blade Ballet a multiplayer robotok pusztításának örvénylő táncja. Mindegyik karakter rendelkezik egyedülálló személyiséggel és különleges képességekkel - használja őket, hogy győzelmet nyújtson, amikor az egyik kihívást jelentő arénáról a másikra forog, és küzd a dominanciaért ezen az akciódús harci játékban.

A Blade Ballet elegendő ahhoz, hogy bárki felvehesse a vezérlőjét, és bejuthasson a játékba, de a játékosoknak el kell sajátítaniuk az egyes botok időzítését és egyedi képességeit, hogy kijönjenek a tetején. Ez a játékot könnyen elérhetővé teszi az új játékosok számára, miközben lehetővé teszi a magas szintű készségek felső szintjét, hogy valóban versenyezzen a barátaival. A Blade Ballet játékának nagy része az innovatív „penge-spin” szerelő körül forog - a játékosok ellenőrzik az elfordulásukat, hogy átmászhassanak ellenfeleik védekezésén és biztosítsák az ölést. Mindegyik aréna bemutatja az új játékmechanikákat, amelyeket a játékosoknak be kell építeniük stratégiájukba.Dühös párbajok a halálhoz két, három vagy négy játékos között
Forgó és szúró harci rendszer, amely ösztönöz egyidejűleg a hektikus és ügyes összecsapásokra
Tíz robot, egyedi mechanikával és képességekkel
Kilenc harci küzdőtér, ahol kihívásokkal teli veszélyek lehetnek leküzdeni - vagy ellenségeik ellen felhasználni
Három izgalmas mód közül lehet választani - Robominálás, Túlzárva és Pengegolyó - testreszabható a végtelen lejátszhatósághozA Blade Ballet játékmenet rugalmasságának jó része a robotok egyedi képességeiből fakad. A játékosok úgy dönthetnek, hogy képességeiket folyamatosan finomítva egy bottal elsajátítják a képességeiket. Alternatív megoldásként megőrizhetik a dolgokat frissek és kaotikusak, ha minden mérkőzésre cserélik a botválasztásukat.Catbot: Ez a bot nem biztonságos ezzel az imádnivaló eltérítéssel a laza lazán. Ne hagyja, hogy ez az aranyos arc becsapjon - második gondolat nélkül átvágja a pajzsát.

Nyomaték: Igen, belekeveredik. A nyomatéknak nincs pajzsja, de olyan gyorsan forog a "turmixgép üzemmódban", hogy minden bot számára őrült lenne, ha a szeletelési tartományába kerülne.

Szifon: Hány kard túl sok kard? A szifon ellopja a pajzsokat más robotoktól. Aztán a szeletelő halál gyűrűjévé teszi őket.

Lázadás:Ez a szilárd és lenyűgöző, manőverezhető botvágás ellensúlyozza azt a kardhiányt, amelyben tüskés pajzsok vannak, amelyek az idő múlásával gyorsan regenerálódnak.

Nix: A teleportációt arra használja, hogy könnyedén és titokzatosan lépjen át az ellenségeken, és felállítsa a tökéletes támadást. Teljes mértékben elkötelezi magát minden új hely mellett - ha egy párkányról lemegy, akkor nincs visszaút.

Trigger: hektikus és instabil. A súlyos testi sértés miatt él. Nem szereti jobban, mint ha erős bombákat dobál a színpadon, mindent elrontva a látványban. Nem immunis az önpusztulás ellen.

Ruckus: Az erőteljes romboló labda elvonja az ellenállást. Csipkebogyóval más botokat tetszés szerint áthelyezi. Egy másik bot arcához fűződő ütés különösen hatékony a harcban.

Élcsapat:Ez a lovagi, nemes bot szorosan kötődik a testőrtől. Páncélozott és nehéz, lángoló töltéssel. Lassan fordul, de ezt hosszú távon pótolja.

DropJaw: Ne érjen túl közel ehhez a bothoz, hacsak nem akarja, hogy egy lenyűgözően zavaró sokkhullám leengedje. Jellemző kombinációja magában foglalja a Földgömbbe való ugrást, és egy kard-szúrással fejeződik be.

STEVe: A STEVe-t soha nem akarták harcolni a Blade Ballet arénában, de jó lövést ad. A strafe és az erőteljes lunge elsajátításának nehézsége minden földelt slágerot megünnepelésre érdemes.

Szeretne többet megtudni? Nézze meg weboldalunk a Meet the Bots oldalt.Célunk, hogy érdekessé tegyük a játékot azáltal, hogy a játékosok a halálra párbajtő veszélyes szakaszokon navigálnak. Rengeteg művészi, mechanikai és tematikus szempontból érdekes színtérrel állunk elő, amelyekben a robotok harcolhatnak egymással.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed, Indie
Megjelenés
2014.09.01
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
DreamSail Games
Cikkszám
DIGI01163
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ