Blackguards

Blackguards

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
380 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Mi történik, ha a fenyegetett világ egyetlen reményét nem a fényes páncélú hősök jelentik, hanem a világ sorsa egy csapat számkivetett és bűnöző kezében van? A Blackguards, amely egy új körökre osztott stratégiai szerepjáték, ezt a kérdést tárja fel. Több mint 180 egyedi hatszög alapú harcmezőt fedezhetsz fel, a bűnözés, drogok és gyilkosságok világában játszódó sötét és gondosan kidolgozott történetben.

Harcos, mágus, vagy vadász szerepébe bújva tetszés szerint szabhatod meg karaktered készségeit. A kihívást jelentő hadjárat a kétség, az árulás és a veszteség történetét tárja elénk. A lényeges fordulópontokon te határozod meg a történet menetét és te dönthetsz annak kimeneteléről.
LÉNYEGES JELLEMZŐK
Több mint 180 egyedülálló csatamező biztosítja a folyton változó és új kihívásokat.
Győződj meg róla, hogy el vagy-e látva elegendő élelemmel, mert ez a dark fantasy-kaland több mint 40 órányi izgalmas játékidőt biztosít.
Vezesd akár öt karakterből álló csapatodat a dicsőséges győzelem vagy a pusztító vereség felé.
Élvezd a varázslatos kézzel rajzolt háttereket. Ezek még akkor is szépek, ha a csapatod tagjai éppen súlyos vereséget szenvednek.
A választott varázslatok, készségek és képességek határozzák meg a harctéri taktikáidat. Agresszív? Védekező? Taktikus? Neked kell döntened arról, hogyan kezeled a kihívásokkal teli találkozásokat!
A harc során használd előnyödre az interaktív tárgyakat, mint a méhkaptárak vagy a hordók, vagy robbantsd fel magad, fáklyát dobva a gyúlékony mocsárgázba.
Ossz szét néhány súlyos sérülést a 40 különleges képesség és a 90-nél több varázslat révén... különben legyőznek és a másik oldalon találod magad.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Indie, RPG, Stratégia
Megjelenés
2014.01.22
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Daedalic Entertainment
Cikkszám
DIGI01150
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ