Black Mirror (2017) PC

Black Mirror (2017) PC

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 993 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Skócia, 1926. Apja öngyilkossága után David Gordon életében először látogat el ősi otthonába. Egy olyan élet, amelyet hamarosan fenyegetnek azok a sötét titkok, amelyek sok Gordon józanságát állították előtte.

A rémálmok és az egész életen át tartó ébrenlélek kínzása miatt David attól tart, hogy sorsa az, hogy apja nyomában követi az őrülethez és a halálhoz vezető utat.

Valóban van egy átok, amely kísérti a családját, mint az apja hitt?
Dávid feladata, hogy feltárja a szörnyű igazságokat, amelyeket a csend generációi és a kőhullámok generációi eltemettek. A Fekete Tükör Kastély ajánlattételt igényel ...
FŐBB JELLEMZŐK
Az elismert gótikus-horror kalandorozat modern átképzelése
Interakciók a látáshoz hasonló megjelenésekkel, amelyek segítenek többet megtudni a család múltjáról
Félelmetes légkör az elme szörnyűségeire összpontosítva, az EA Poe és a HP Lovecraft stílusában
Kiváló minőségű hang, amely egy vonzó együttesből szól


A TÖRTÉNET
"Őrült lettem, hosszú szörnyű józansággal."
Edgar Allan Poe,

David Gordon soha nem ismerte el idegen apját. Mégis sokknak számít, amikor családja ősi otthonába hívják meg a skót hegyvidéket, miután apja ott élt saját életével. David sokat nem tud az apja utolsó heteiről, de halálának körülményei több mint furcsa. Az örökség rendezése csupán ürügy Dávid számára, hogy többet megtudjon arról a kastélyról, amelyben apja nőtt fel, találkozva a családdal, amelyet még soha nem ismert, és hogy megvilágítsa az apja halálát körülvevő rejtélyeket.

A rémálmok és az egész életen át tartó ébrenlélek kínzása attól tart, hogy sorsa lehet, hogy apja nyomában követi,

Valóban van egy átok, amely generációkon át kísérti családját, amint az apja hitt? Vagy a Black Mirror ház hideg falain rejtélyesebben rejtőzködnek a rejtélyek?

Dávid feladata, hogy feltárja a szörnyű igazságokat, amelyeket a csend generációi és a kőhullámok generációi eltemettek.
A JÁTÉKRÓL
"Azok, akik napról napra álmodnak, sok olyan dolgot tudnak, amelyek elmenekülnek azoktól, akik csak éjjel álmodnak."
Edgar Allan Poe

Mint az eredeti grafikus kalandtrilógiában, a gótikus horror műfaj, valamint az őrület és pszichológiai szorongás egyedi légköre továbbra is a Black Mirror középpontjában áll.Az eredeti trilógia point-and-click játékmenet szolgált az újraképzelt játékmenet alapjául, amelynek középpontjában a közvélemény-kutatás és a kölcsönhatás áll a rémálmokkal, amelyek a játék főszereplőjét, David Gordont sújtják.
AZ EREDETI TRILÓGIA RÓL

"Senki sem választhatja meg a halálát."
Collier nyomozó, fekete tükör (2003)

Az eredeti kalandtrilógiában Samuel Gordon és Darren Michaels az igazságot keresi a fekete tükör átok mögött, amely a Gordon családot generációk óta kísértetjárta.

Az elismert eredeti trilógia megalapozta a Fekete Tükör (2017) felépítését.

Sűrű gótikus horror légkör, gazdag vizuális részletek és sötét történet, olyan karakterekkel teli, akik nem olyanok, mint amilyennek látszanak - Samuel Gordon és Darren Michaels utazása ma ugyanolyan lenyűgöző, mint a játék első kiadásakor.


FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland
Megjelenés
2017.11.28
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
THQ Nordic
Cikkszám
DIGI01137
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ