Black Future '88

Black Future '88
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
387 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Black Future '88 egy Synth-Punk roguelike 2D akció-shooter. Függőlegesen emelkedjen fel egy folyamatosan fejlődő eljárási toronyba, hogy elérje a csúcsot, és megölje az őrült tulajdonosát ... mielőtt a szíved felrobban. Lő, perjel, kötőjel és frissítse magát, hogy túlélje a halálos csapdák, a gyilkossági AI, az őrült drogosok és a kolosszus Őrzők végtelen hullámait, amelyek az Ön útjában állnak egy 1988-as stílusos alternatív változatban.


A világ visszatükröződik egy nukleáris kataklizmától, amelyet Duncan toronyépítész készített. Az első bombája 1988 nyarán esett le, és decemberre végtelen esővel eloltották a napot. Úgy döntöttünk, hogy abbahagyjuk az időtartamot ez után, és azóta 1988 volt. Minden, ami a kezdeti támadáson ment keresztül, az azt követő szélsőséges árvizekben meghal. Ezek az idők, amikor nincs több hónap vagy akár hét sem ... mindent percekben mérnek, hogy megmaradjon.


Vedd el az utolsó megmaradt baleseteket, és harcolj a torony tetejére, hogy megölje az építészt, és állítsa le a végtelen nukleáris esőt. Felfelé hald meg, és halj meg, hogy túlélj.

Játék jellemzők
Halál felemelkedője: Mássz fel egy folyamatosan fejlődő eljárási tornyra, és harcolj a túlélésért állandó halálos tűz, lézerek és perjelzések által.
Egyedi Synth-Punk világ: Játsszon egy egyedi küzdelemmel a retro cyberpunk disztopia ellen, és küzdjön meg a túlélés érdekében 5 különálló zónán keresztül, mindegyik saját kihívással.
Válassza ki a méreg: Játssz az 5 lejátszható karakter egyikében, mindegyiknek megvan a saját egyedi puffai és gyengeségei.
Ruin barátságok: tesztelje elméjét és reflexeit egy barátjával a kanapén lévő co-opban, és élvezze a teljesen egyedi válogatást a co-op roguelike-ről.
Öld meg az őrzőket: Küzdelem a túlélésért azáltal, hogy kihívják a számos egyedi főnököt, akik őrzik a játék minden zónáját.
Ködgépek és lézernyalábok : Vigyük a fegyvert és a lézer kardot a tűzharcba azáltal, hogy felfegyverkezünk a játékban elérhető 50 egyedi fegyver kiválasztására, mindegyiknek megvan a saját egyedi hatása.
Éljen a túlélésért: Az egyetlen módja a túlélésnek, amikor minden, beleértve a saját szívedet is, megpróbál megölni, az, hogy körültekintően fellendítse vagy átkozza magát, stratégiailag kiválasztva és ötvözve 30 különféle büfé és átok közül.
Feladatok: Minden nap új kihívás generál egyedi tulajdonságokkal, amelyek tesztelik az érzékenységüket, és lehetővé teszik, hogy megnézze, hogy a készségeid miként hasonlítanak össze a globális ranglistán szereplő többi szereplővel. Küzdelem nem csak a túlélésért, hanem a fölényért!
Ear Candy: A halál soha nem hangzott olyan jól, az eredeti gyilkos eredeti analóg-szintetizált hangzásnak köszönhetően.

Adatok
Megjelenés
2019.11.20
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Good Shepherd Entertainment
Cikkszám
DIGI01135
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: Intel Core 2 Duo E6320 (2 * 1866) vagy azzal egyenértékű
Memória: 2 GB RAM
Grafika: GeForce 7600 GS (512 MB) vagy azzal egyenértékű
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.