Bioshock 2

Bioshock 2

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4 843 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Körülbelül 10 évvel az eredeti BioShock eseményei után, a Rapture csarnoka ismét visszhangzik a múlt bűneivel. Az Atlanti-óceán partvidéke mentén egy szörnyeteg kislányokat fogott, és visszahozta őket a tenger alatti Rapture városba. A játékosok a Rapture leg ikonikusabb embere, a Nagy Apu csizmájába lépnek, miközben áthaladnak a leeső és gyönyörű bukott városon, láthatatlan ellenfelet üldözve, válaszokat keresve és a saját túlélésük érdekében.

A BioShock 2 multiplayer gazdag előzetes élményt nyújt, amely kibővíti a BioShock fikció eredetét. A Rapture őszén beállítva a játékosok vállalják a Plasmid teszt alany szerepét a Sinclair Solutions számára, amely a Plazmidok és a Tonicok elsőszámú szolgáltatója a Rapture víz alatti városában, amelyet először az eredeti BioShockban fedeztek fel. A játékosoknak a BioShock eszközkészlet összes elemét felhasználniuk kell a túléléshez, mivel a BioShock élményének teljes mélysége finomításra kerül, és egyedülálló többjátékos élménnyé alakul, amely csak a Rapture-ban található.
korszerűsített
Ez a csomag tartalmazza a Sinclair Solutions tesztcsomagot, a Rapture Metro Map Pack csomagot, a Kill 'em Kindly, a Zigo & Blanche multiplayer karaktereket és a The Protector Trials-t is. A teljes játék lejátszása szükséges.
Egyjátékos funkciók
A genetikailag továbbfejlesztett shooter evolúciója: Az innovatív fejlesztések új mélységet és dimenziót hoznak minden találkozáshoz. Az új elemek, mint például a kétirányú fegyverek és a plazmidok képessége lehetővé teszik a játékosok számára, hogy izgalmas büntetés-kombinációkat készítsenek.
Visszatérés az elragadtatáshoz: Körülbelül 10 évvel az eredeti BioShock eseményei után állítva a történet epikus, intenzívebb utazással folytatódik az egyik legvonzóbb és legfélelmetesebb kitalált világban, amelyet valaha készítettek.
Te vagy a Nagy Apu: Vedd át a BioShock aláírásának és ikonikus szimbólumának az irányítását, ha Big Daddy-ként játssz, és élj meg Rapture legfélelmetesebb lakossága erejével és nyers erejével, amikor új új ellenségekkel harcolsz
A díjnyertes narratívum folytatása: Az új és egyedi történetmesélő eszközök járművekként szolgálnak a játék egyik legjobban elismert történetének folytatására.
A védőpróbák: Megkapja a hívást: Tenenbaumnak kétségbeesetten szüksége van arra, hogy minél több ADAM-t lopjon el, hogy segítsen megakadályozni Sofia Lamb őrült tervét. Lépjen be a Protector Trialsbe: őrült harci kihívások, amelyek célja a fegyverek és plazmidok elsajátításának korlátozása. Az egyes tárgyalások során a cél egyszerű: vigye a kishúgát egy ADAM-ben gazdag holttestbe, és tartsa biztonságban, míg összegyűjti az értékes ADAM-ot. Az ellenzék áll, amikor a kishúga közeledik a céljához - túléli-e a támadást? Mindegyik próba három egyedi fegyverrel és plazmiddal rendelkezik, így a kihívás friss marad, valamint egy negyedik bónuszkibocsátás, amelyet a játékos kap, amikor az összes korábbi kitöltés befejeződik.
Többjátékos szolgáltatások
Géntechnológiával továbbfejlesztett multiplayer: Szerezz tapasztalati pontokat a játék során, hogy hozzáférjen az új fegyverekhez, plazmidokhoz és tonicokhoz, amelyek felhasználhatók több száz különböző kombináció létrehozására, lehetővé téve a játékosoknak, hogy egy egyedi karaktert fejlesszenek ki, amely kielégíti a játékmódjukat.
Tapasztalja meg az Rapture polgárháborúját: A játékosok lépnek fel az Rapture polgárainak cipőjébe, és közvetlenül részt vesznek a Rapture széttört polgárháborúban.
Lásd a rapture esése előtt: Tapasztalja meg az elragadtatást, mielőtt azt az óceán visszanyerte, és vegyen részt harcban az ikonikus környezet felett olyan helyeken, mint például a Kasmír étterem és a Mercury Suites, amelyek mindegyikét az alapoktól kezdve átdolgozták a többjátékosok számára.
Az FPS veteránjai hozzákapcsolják a multiplayer élményt: A Digital Extremes több mint 10 éves első személyű lövöldözős élményt nyújt, ideértve a díjnyertes pályázatok fejlesztését az Unreal® és az Unreal Tournament® franchise rendszerében.
Sinclair Solutions tesztelő csomag: lehetőség vár! Bővítse a BioShock 2 multiplayer tapasztalatait, és a rangot 50-re növelje, ha a rangsorban jutalmazza a 3. fegyverfrissítést. Élvezze továbbá 20 új próbaverziót, 2 új lejátszható karaktert és 5 új maszkot. Igen! Arra gondoltuk, hogy ezt szeretnéd!
Rapture Metro: Mint az egyik értékelt Sinclair Solutions tesztelőnk, kifejezetten meghívjuk Önt, hogy élvezze az Újjászületés örömét! De csak akkor, ha igazán odaadó és teljes rangsorban vagy. Mindazonáltal minden tesztelő jogosult a Rapture Metro 6 új térképére. Mi a golf hendike? Használja ki ezt a lehetőséget és változtassa meg hátrányát az ellenségénél ezzel a friss közelharci móddal, ahol minden tompa tárgy golfklub. Nincs elhelyezés.
Zigo & Blanche: Jelentkezzen be a Sinclair Solution Consumer Rewards programjába két új szereplővel a BioShock 2 multiplayer élményéhez: Mlle Blanche de Glace, a nemzetközileg elismert színésznő, vagy Zigo D'Acosta, a Rapture egyik nagy tengerésze. Menj oda, és kezdd el megszerezni ezeket a jutalmakat!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, FPS
Megjelenés
2010.02.08
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01090
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ