BioShock Infinite (MAC)

BioShock Infinite (MAC)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 198 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

Rossz embereknek adós, életével a sorban, az amerikai lovasság veteránja, és most bérelt fegyverrel rendelkezik. Booker DeWittnek egyetlen lehetősége van arra, hogy tisztára törölje a paláját. Meg kell mentenie Elizabethet, egy titokzatos lányt, akit gyermekkora óta börtönben tartanak és Kolumbia repülő városába zárják. Kényszerítve egymást, hogy bízzon, Booker és Elizabeth hatalmas köteléket kötnek merész menekülésük során. Együtt megtanulják kihasználni a fegyverek és képességek növekvő arzenálját, miközben a felhőkben, a nagy sebességű Sky-Lines vonalak mentén és Kolumbia utcáin küzdenek a cepelineken, miközben túlélik a levegő-város fenyegetéseit és feltárva sötét titkát.


Főbb jellemzők:


- A város az égen - Hagyja az Elragadtatás mélyét, hogy Kolumbia felhői között szárnyaljon. Technológiai csoda, a repülő város egy gyönyörű és vibráló világ, amely nagyon sötét titkot rejt.


- Nem valószínű küldetés - 1912-ben játszott, Booker DeWitt bérelt fegyvernek meg kell mentenie egy titokzatos lányt Kolumbia égvárosából, vagy soha nem szabad életben hagynia.


- Ostor, cipzár és megölés - A város Sky-vonalait fegyveres hullámvasutakká alakíthatod, miközben végiglapozod a repülő várost, és végzetes büntetést kapsz.


- Tear Through Time - Nyílt könnyek időben és térben a harctér alakításához és a dagály megfordításához a harcban fegyverek, tornyok és egyéb erőforrások levegőből történő kihúzásával.


- Erőteljes erők - Dobj robbanékony tűzgolyókat, lőj villámokat, és engedj szabadon varjak gyilkosságait, miközben pusztítóan erőteljes erők lendülnek át a testeden, hogy elszabaduljanak mindazokkal szemben, akik elleneznek.


- Egyéni harci tapasztalat - egyik kezében halálos fegyverekkel, a másikban az erőteljes erőkkel és a Könnyek időben és térben történő megnyitásának képességével, harcoljon a maga útján Columbia úszó városán keresztül, hogy megmentse Erzsébetet és elérje a szabadságot.


- 1999-es mód - A BioShock Infinite befejezése után a játékos feloldhatja az „1999-es mód” nevű játékmódot, amely a tapasztalt játékosoknak ízelítőt ad a dizájnból és az egyensúlyból, amelyet a kemény játékosok a 20. században élveztek.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2013.03.25
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01096
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ