BioShock 2 Remastered (EU)

BioShock 2 Remastered (EU)

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 762 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A BioShock 2 tökéletes kombinációt biztosít a játékosok számára a robbanásveszélyes első személyű lövöldözős harc és a lenyűgöző, díjnyertes történetmesélés között. Az Elragadtatás csarnokai ismét visszhangoznak a múlt bűneitől. Az Atlanti-óceán partvidékén egy szörnyeteg kislányokat ragadott, és visszahozta őket Rapture tenger alatti városába. A játékosok az Elragadtatás legismertebb lakójának, a Nagy Apának a csizmájába lépnek, miközben a leromlott és gyönyörű elesett városban haladnak, láthatatlan ellenséget kergetve a válaszok és a saját túlélésük után.


Jellemzők:


- Nagy felbontású textúrák, modellek és interfész art
- 4K felbontás támogatás
- A védőperek
- Ön fogadja a hívást: Tenenbaumnak nagy szüksége van arra, hogy minél több ADAM-ot lopjon el, hogy segítsen Sofia Lamb őrült tervében. Lépjen be a Protector Trials-be: eszeveszett harci kihívások, amelyek célja a fegyverek és a plazmidok elsajátítása a határig. A cél minden kísérletben egyszerű: vigye kishúgát egy ADAM-ban gazdag holttestbe, és tartsa biztonságban, amíg értékes ADAM-ot gyűjt. Az ellenzék akkor áll be, amikor a kishúgod közeledik a céljához - túléled a támadást?

Mindegyik próba három egyedi fegyverrel és Plasmid töltettel rendelkezik, amelyek frissen tartják a kihívást, valamint egy negyedik bónusz terhelést, amelyet a játékos kap, amikor az összes eddigi kitöltés befejeződött.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, RPG
Megjelenés
2016.09.16
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01094
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ