BioShock 2 - Minervas Den (DLC)

BioShock 2 - Minervas Den (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3 593 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Minerva's Den vadonatúj, önálló BioShock történetet kínál, bemutatva a Rapture oldalt, amelyet még soha nem látott. Keresse meg az eszközöket, amelyek szükségesek az új célok és terek feloldásához a választott sorrendben. A Face Rapture teljes ellenállás-spektruma, ahogy növekszik az erő --- egy új kihívás mindig a sarkon áll.
Bővítse harci képességeit a Minerva Denéjére jellemző kísérleti ion lézerrel és kaotikus Gravity Well plazmiddal. Vigyázz az új Lancer Big Daddy-ra, a legfejlettebb védőkészülékre, amelyet a Rapture valaha készített. Fedezze fel Minerva Denjának minden árnyékos sarkát, feltárva a gondolkodó feltalálójának titokzatos múltját és a sötét titkokat, amelyeket az általa létrehozott kellemetlen, mindentudó gépbe rejtett.

Adatok
Megjelenés
2011.05.31
Régio
EUROPA
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI01092
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.