Big Crown: Showdown

Big Crown: Showdown

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 524 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Big Crown: A Showdown azt látja, hogy a barátok ellenségekké válnak, amikor a koronaért versenyeznek a 4 játékosos helyi és online multiplayer harcban, amely 3 középkori shenaniganokkal teli szokatlan világ felett áll. Kerülje el a veszélyes veszélyeket, és vegyen részt őrült harcokban, amikor megpróbálja lerázni ellenfeleit 15 őrült pályáról a végső királyi csatában!

FŐBB JELLEMZŐK

• Vedd fel és játszd a harcot: A Big Crown Showdown elérhető és élvezetes élmény minden korosztályú és képzettségi szintű játékos számára. Az egygombos harc valódi „felveszi és játsszon” élményt nyújt, miközben elegendő mélységet biztosít a játékosok számára, hogy még többet térjenek vissza!

• Non-Stop kamera:A Big Crown Showdown egyedi kamerarendszert használ, amely állandó mozgással mozog a pályán, arra kényszerítve a játékosokat, hogy folyamatosan lépjenek előre az új kihívásokra. Nincs idő pihenni, amikor a kamera folytatja az akciót!

• Klasszikus platform: Nem minden a harcról a Big Crown Showdownban. A játék kaotikus harcot egyesít a trükkös platformok szakaszaival, és a játékosoknak gyors mozgásra és gyors reagálásra van szükségük. Minden sávnak számos halálos akadálya van, amelyeket a játékosok elkerülhetnek!

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, Könnyed
Megjelenés
2018.12.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Sold Out Sales & Marketing
Cikkszám
DIGI01076
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ