Beyond Eyes (EU)

Beyond Eyes (EU)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
505 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Túl a szemeken című modern mese a bátorság és a barátság megtalálásáról szól, amikor gondosan kalauzolja a fiatal Rae-t életváltoztató útra, hihetetlen világot fedez fel lépésről lépésre. Kisgyerekként megvakult, és nem szívesen hagyta el családi házának védelmét, Rae világa pedig ismét szétzilálódik, amikor Nani, a kisállat macskája eltűnik. Összeszedve minden bátorságát, amire képes, Rae megtanulja szembenézni félelmeivel, és kimerészkedik a világba, hogy megtalálja a legjobb barátját.

- Tapasztalja meg a világot egy fiatal vak lány egyedi perspektívájából, amikor szülője otthonán kívüli világgal és a fogyatékossággal járó kihívásokkal szembesül.
- Merüljön el egy egyedülállóan festett és felfedezhető környezetben, amelyet kísérteties zenei partitúra borít.
- Rae azon az útján, hogy újra találkozhasson macskabarátjával, Nanival, segít Rae-nek megérteni ezt az ismeretlen világot, amely megváltozott az évek során, mióta elvesztette a látását.
- Kinyithatja az elért eredményeket, hogy mind a szövött történeten keresztül, mind pedig azzal segítsen Rae-t, hogy jobban érezze magát környezetével és fogyatékosságával.

Adatok
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.08.11
Régio
EUROPA
Kiadó
Team 17
Cikkszám
DIGI01070
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.