Belladonna

Belladonna

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 102 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Belladonna egy gótikus kalandjáték, csavart és sötét. Vedd el a holttestből feltámadó holttest lány szerepét egy elhagyott laboratóriumban, és bontsd le a saját halálával és reanimációjával kapcsolatos rejtélyeket.

Gyermekeik halála után Wolfram von Trauerschloss orvos és felesége, Belladonna a tragédiát kezelik, bármennyire képesek. Az orvos sötét megszállottságra kezdi az életét a halál meghódítására törekszik. Az őrület elterjed és Belladonna hamarosan a kétségbeesésbe kerül, de a mese meglepő fordulatokat vesz fel, amikor a halottakat újra életre kelti, és az élőkben nem szabad megbízni.

A játék különböző témákat tár fel, például a gazemberek és hősök szerepét, az erkölcsi értékrendszereket és a különféle horrorokat. Ez egy point-and-click kaland, és hosszabb szövegeket fog olvasni, amelyek stílusát ihlette Mary Shelley regénye, a Frankenstein vagy a Modern Prometheus. Ez a játék nem félelmetes abban, ahogyan a hollywoodi horrorfilm megfélemlíti, de ez minden bizonnyal nem gyermekjáték. A történet félelmetes helyre kerül az életben és a halálon túl, és eszébe juttatja az önálló lények és világképük tudatát.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Kaland, Indie
Megjelenés
2015.02.27
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Black Shell Media
Cikkszám
DIGI01056
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ