Belladonna

Belladonna
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
989 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Belladonna egy gótikus kalandjáték, csavart és sötét. Vedd el a holttestből feltámadó holttest lány szerepét egy elhagyott laboratóriumban, és bontsd le a saját halálával és reanimációjával kapcsolatos rejtélyeket.

Gyermekeik halála után Wolfram von Trauerschloss orvos és felesége, Belladonna a tragédiát kezelik, bármennyire képesek. Az orvos sötét megszállottságra kezdi az életét a halál meghódítására törekszik. Az őrület elterjed és Belladonna hamarosan a kétségbeesésbe kerül, de a mese meglepő fordulatokat vesz fel, amikor a halottakat újra életre kelti, és az élőkben nem szabad megbízni.

A játék különböző témákat tár fel, például a gazemberek és hősök szerepét, az erkölcsi értékrendszereket és a különféle horrorokat. Ez egy point-and-click kaland, és hosszabb szövegeket fog olvasni, amelyek stílusát ihlette Mary Shelley regénye, a Frankenstein vagy a Modern Prometheus. Ez a játék nem félelmetes abban, ahogyan a hollywoodi horrorfilm megfélemlíti, de ez minden bizonnyal nem gyermekjáték. A történet félelmetes helyre kerül az életben és a halálon túl, és eszébe juttatja az önálló lények és világképük tudatát.

Adatok
Megjelenés
2015.02.27
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Black Shell Media
Cikkszám
DIGI01056
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP / Vista / 7
Memória: 512 MB RAM
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.