Bedlam

Bedlam
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 292 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

 

A Bedlam egy egyedülálló FPS játék, amely a kultikus skót szerző, Christopher Brookmyre azonos nevű regényén alapszik.

A 80-as és 90-es években túlélő online játékokkal foglalkozó lövöldözős Bedlam az online játék ikonikus időszakát tekinti át, és hiteles játéknosztalgiát kínál naprakész grafikával és játékfunkciókkal. A Bedlam teljes egészében az első személyben játszódik, de más játék műfajait első személy szemszögéből vizsgálja.

A játékban Heather Quinnt (más néven Athena) játszik, Ross Baker (más néven Bedlam) kollégája. Heather túlterhelt és alulfizetett tudós, aki orvosi technológiát fejleszt a vállalati óriás Neurosphere számára. Egy esős hétfő reggel Heather önkéntesként jelentkezik az új neuroszféra agykutató technológiájának tesztjelöltjeként - bármi, amiért néhány órára kijuthat az irodából.

De amikor kiszáll a szkennerből, rájön, hogy nemcsak megszökött az irodából, hanem véglegesen megúszta a való életet! Heather csapdában találja magát a Starfire-ben - az erőszakos sci-fi játékban, amelyet tizenéves éveiben játszott - magyarázat nélkül, biztonsági mentés nélkül, és ami a legfélelmetesebb, nincs kiút!

"Olyan birodalom, ahol nem kell dolgozni mennie, vagy aggódnia az egészsége miatt; ahol hősnek vagy istennőnek nézhet ki; ahol űrhajókkal repülhet, sárkányokat ölhet, meglátogathatja a történelem bármely periódusát, bármely birodalmát fikció, mégis mindez teljesen valóságosnak tűnik: olyan birodalom, ahol nincsenek következmények és nincsenek felelősségek, olyan mértékben, hogy ha meghalsz is, csak újjáéledhetsz és újrakezdheted.

Vagy a legrosszabb rémálma lenne?

Adatok
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2015.10.13
Régio
EUROPA
Kiadó
Kiss
Cikkszám
DIGI01049
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.