Battlezone (Gold Edition)

Battlezone (Gold Edition)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 722 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Csatlakozzon a Cobra pilótafülkéjéhez - a valaha épült legerősebb tank - és élvezze az első személyes tank harcot a neonhegyes sci-fi tájak mentén, 1-4 játékos számára.
Töltse fel tankját sokféle pusztító fegyverrel és újrahasznosítással, és robbanton fel egy óriási végső show-ra.
Most már meghódíthatja a csatatételt PC-n, VR eszközzel vagy anélkül a Battlezone Gold Edition-ben, amely magában foglalja az alapjátékot, valamint az eddig megjelent összes kiegészítő tartalmat:

• Horn Pack - lepje meg vagy gyűltse össze Battlezone csapattársait egy robbanással az egyik ez a 10 egyedi tartály szarv, beleértve a hajó, a bohóc, a sportkocsi, a vonat és a kerékpár hangját ... és így tovább!
• Katonai Camo / Hi-Viz / Safari Camo bőrcsomagok - testreszabhatja Cobra belsejét és külső részét 15 egyedi bőrrel!
• Bobblehead csomag - Tegye egyedivé Cobra parancsnokság belsejét a 8 részletes bobhehead csomaggal, amelyet a Rebellion legendás videojátékok és képregények inspiráltak, köztük Dredd bíró és Rogue Trooper!

Teljesen lejátszható VR-ben - A tökéletes Battlezone élmény érdekében a VR fejhallgató használatával csúsztassa be az igazi csatatér-tudatosságot, monumentális méretarányú érzetet és lélegzetelállító harci intenzitást.

DEVASTATING ARSENAL - Engedje szabadon a pusztító fegyvereket és a fantasztikus speciális felszereléseket, a lézeres irányítású rakétáktól és tüzérségektől az EMP-ekig és a pajzs-erősítőkig.

KORLÁTHATÓ SZOLÓ & CO-OP PLAY - Tapasztalja meg az izgalmas kampányt 1-4 játékos számára, ahol a különböző környezet, ellenségek és küldetések összeolvadnak egy eljárással létrehozott kampányban. Nem lesz két játék ugyanaz!

VÁLTOZÁSI-SZERKES FEJLESZTÉSEK - Nyisson ki erősebb tartályokat, fegyvereket és speciális felszereléseket, és válasszon száz halálos kombinációból!

Harc a stíllel - Testreszabhatja tartályának kinézetét, különféle bőrökkel, bobblehead-ekkel és szarvakkal, mind az arany kiadásban!

CLASSIC MODE - Tapasztalat, ahol az egész a klasszikus móddal kezdődött - eredeti kétsávos vezérlőkkel és világszerte ranglistákkal, hogy kipróbálhassa magát!

Adatok
Műfaj
Akció
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Rebellion
Cikkszám
DIGI01019
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: A Windows 7 SP1 64 bites vagy újabb verziója
Processzor: Intel i5-4590 processzor vagy azzal egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GTX 970 / AMD 290 vagy azzal egyenértékű

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: A Windows 7 SP1 64 bites vagy újabb verziója
Processzor: Intel ™ Core ™ i5-4590 vagy azzal egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce ™ GTX 1060 vagy annál jobb
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.