Battlefield 1 - They Shall Not Pass

Battlefield 1 - They Shall Not Pass

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

6 601 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

A Battlefield 1 az Electronic Arts kritikusok által elismert FPS sorozatának tizennegyedik része. A kiválóság hagyományát követi, amelyet a játékosok mindenhol elvártak. Ezúttal visszautazol az időbe az I. világháborúba, amelyet még soha nem fedeztek fel egyetlen csatatéri játékban sem.

Keresse meg csíkjait csúcsminőségű csapatmunkával, miközben végigvívja magát a történelem során. Több történet lehetővé teszi, hogy különböző szempontokból fedezze fel az első világháború valóságát. A Battlefield 1 a Nagy Háború szemcsés, reális ábrázolása. A lövészárkokban embereket készítettek. Elég bátor vagy ahhoz, hogy csatlakozz hozzájuk?

Jellemzők

ÚJ TÉRKÉP: VERDUN MAGASSÁGOK
A verduni csata nyitó gátja hatalmas erdőtüzeket idézett elő, amelyekben a játékosok harcolnak az uralomért. Ez egy felfelé vívott csata Verdun hatalmas erődjei felé. Állandó őrlési harc, ahol a tüzérség soha nem áll meg. Ahol a kovácsműhely és az „Ördög üllője” továbbra is a legbátrabb harcosokat is elfogyasztja.

ÚJ TÉRKÉP: FORT DE VAUX
Az első nagy eljegyzés egy erőd belsejében az 1. világháború alatt Fort de Vaux sötét alvilágában zajlik. Lent a sötét galériák és nedves kőfolyosók útvesztőjében a franciák és a németek hevesen harcolnak gránátokkal, fegyverekkel, szuronyokkal és lángszórókkal. Vigyázz a sarkokra!

ÚJ TÉRKÉP: SOISSONS
Vegyen részt az 1. világháború egyik legnagyobb harckocsi-támadásában. A francia 10. hadsereg elmozdul Soissonok visszaszerzésére az erőteljes Saint Chamond harckocsik segítségével. Repülőgépek, harckocsik és gyalogosok csapnak össze a gyönyörű francia vidéken a forró nyári nap kora óráiban. Csak a zivatar hangosabb, mint a háború.

ÚJ TÉRKÉP: RUPTURE
A franciáknak nagy szükségük van az Aisne folyón átívelő hidak elfogására, és a csatatéreken találják magukat, ahol a mák a korábbi harckocsik csatáinak rozsdás roncsán nő. Nyugodtnak tűnhet, de ez az acélállatok útvesztője kiváló helyet nyújt azoknak, akik leset terveznek. Amikor a nap lenyugszik Fontenoy felett, a csata felébred.

A francia hadsereg
csatlakozik a küzdelemhez Megkeményedve és félelem nélkül a franciák csatlakoznak a küzdelemhez. Adja át a frakció jellegzetes kék egyenruháját, és védje meg hazáját.

ÚJ JÁTÉKMÓD: ELJÁRÁSOK
Tapasztalja meg a Conquest és a Rush keverékét, miközben láncolt ellenőrzési pontokért harcol egy kötélhúzós fronton. Mindkét csapat egy-egy zászlóért harcol, és amikor ezt a célt elérték, az akció a következőre lép. Ragadja meg az ellenség főparancsnokságának ellenőrzési pontját, és a játék egy Rush stílusú részleggé válik, ahol a távirati állomásokat meg kell támadni vagy megvédeni.

PILOT A ACEEL BEHEMOTH
Spawn a Char 2C tartályba, és irányítsa az epikus új behemótot. A valóságos francia harckocsi alapján ez a szuper nehéz vadállat megfordíthatja az egész csata daganatát.

ASSAULT TANK Fegyver
A St. Chamond volt a háború legsúlyosabban felfegyverzett szövetséges harckocsija. Uralja a harctéret ezzel a lenyűgöző francia építkezéssel.

TRENCH RAIDER ELITE OSZTÁLY
Használja az új Elite osztály közelharc készségeit: a Trench Raider-t. A brutális Raider Club és a lenyűgöző gránátarzenál segítségével rémisztő látvány lesz.

ÚJ ÁLLAMFegyver A
mezei fegyverhez hasonlóan az ostromfogót gyalogosok is kezelhetik. Ez az új állófegyver közvetett célzással / lövöldözéssel működik, ugyanúgy, mint a járművek mozsárjai és tüzérsége.

2. TAPASZTALAT ÚJ MŰVELETEK
Két új epikus művelettel küzdj meg: Az ördög üllője és a Marne-on túl. Vegyen részt hatalmas harckocsikban és heves közeli harcokban.

ÚJ FŐBB ÉS MELE FEGYVEREK
Tegyen vadonatúj fegyvereket arzenáljába a Nem fognak passzolni. Ismerje meg a Ribeyrolles 1918, RSC 1917, Lebel Model 1886, Chauchat, Sjögren inerciát és az MLE 1903 Extended-et. Tapasztalja meg a brutális közelharc fizikai merülését olyan új fegyverekkel, mint a Fogaskerekű Klub, a Körömkés és az Árok Fleur.

MÁSSZA MEG
SOKOKAT, ÉS ÚJ KIKAPCSOLÁSOT Folytassa a Battlefield 1 karrierjét, és haladjon tovább 10 új rangsorban. Új érmek, kutyacímkék, szolgálati csillagok és kódexbejegyzések szintén feloldhatók a Nem passzolhatnak című részben.

Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2017.03.14
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00945
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ