Battlefield 1 Premium Pack

Battlefield 1 Premium Pack

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
Fontos!:

A használathoz szükség van az alapjátékra!

16 320 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ
Részletek
A JÁTÉKRÓL

Hódítsa meg az egész Nagy Háborút a Battlefield ™ 1 Premium Pass segítségével. Négy témájú digitális bővítőcsomagban hozzáférhet 16 multiplayer térképhez, új Operation és Game módokhoz, Elite osztályokhoz és még sok máshoz. Teljesítsen kihívást jelentő fegyverkiosztásokat, hogy mindent kinyithasson az új pengéktől a lőfegyverekig. Készülj fel és tölts fel minden frontot!
Négy új frontral kell szembenéznie a Nagy Háborúban:
Tapasztalja meg a közel negyedéves harcokat és a hatalmas harckocsikat a nyugati fronton a Battlefield ™ 1-vel.
Lépjen be a háború legnagyobb frontjára az orosz hadsereggel. Harcolj hóval borított szakadékokban és egy fagyos szigetcsoportban a Battlefield ™ 1-ben. A cár nevében.
Vegyen részt az első világháború kétéltű hadviselésében, majd vegyen részt a merész Zeebrug Raid és a Gallipoli offenzívában a Battlefield ™ 1 Turning Dagályokban.
Hódítson meg keserűen vitatott terepet brutális eszközökkel, és csatlakozzon az első világháború leghírhedtebb csatáihoz a Battlefield ™ 1 Apocalypse-ben.
Főbb jellemzők:
Új frontvonalas csaták. Csatlakozzon a francia hadsereghez a Nem fognak passzolni, harcban a keleti front irányításáért a Cár nevében című filmben, hajózzon fel a tengerekre az Árapály fordulójában, és rémálomszerű rémületté süllyedjen Apokalipszisben.
Kiemelt kiszolgálói hozzáférés. Kihagyja a sort a többjátékos mérkőzésekhez VIP hozzáféréssel a szerversorokhoz, kizárólag a Premium Pass tulajdonosok számára.
Minden Premium extrát. Készüljön fel az új műveletekre és játékmódokra, új Elite osztályokra, fegyverekre, járművekre és egyebekre. A Battlefield ™ 1 Premium Pass új, többjátékos térképeket, 20 új, kinyitható fegyvert, 14 egyedi kutyacímkét és 14 Battlefield ™ 1 Superior harci csomagot tartalmaz (nagyobb esélye van egy további bónusz elem eldobására a Standard vagy a Distinguished Battlepackhoz képest).
Adatok
Terméktípus
DLC
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.10.20
Aktiválási régió
Világszerte
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00946
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTAÓ