Battlefield 1 (EU)

Battlefield 1 (EU)
Battlefield 1 (EU)
Battlefield 1 (EU)
Battlefield 1 (EU)
Battlefield 1 (EU)
Battlefield 1 (EU)

 

Platform:
PC -> Origin
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
13 546 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Részletek
VIDEÓ AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

A JÁTÉKRÓL

Csatlakozzon az erős Battlefield ™ közösséghez, és ugorjon be a Nagy Háború epikus csatáiba ebben a kritikailag elismert első személyű lövöldözős játékban. A kritikusok üdvözletével a Battlefield 1 elnyerte a Games Critics Awards 2016 Legjobb játékának díját: A Legjobb Akciójáték és a Gamescom 2016 Legjobb Akciójátéka díját. A

Battlefield 1 Revolution a teljes csomag, amely a következőket tartalmazza:

Battlefield 1 alapjáték - Tapasztalja meg a háború hajnalát a Battlefield 1-ben. Fedezze fel a háborúban lévő világot egy kalandtöltő kampány révén, vagy csatlakozzon epikus csapat alapú többjátékos csatákhoz, akár 64 játékoskal. Harcolj gyalogságként, vagy vegye át az irányítást a csodálatos járműveken szárazföldön, légi és tengeren.
Battlefield 1 Premium Pass - Merüljön el 4 témájú bővítőcsomagban, új multiplayer térképekkel, új fegyverekkel és még sok mindennel. (Bővítőcsomagok = Nem fognak átadni, a cár nevében, Árapály, Apokalipszis)
A Red Baron Pack, az Arabia Lawrence Pack és a Hellfighter Pack - szerezz témájú fegyvereket, járműveket és emblémákat a híres hősök és egységek alapján.

A Battlefield ™ 1 visszatér a Világháború nagy háborújába, ahol az új technológia és a világméretű konfliktus örökre megváltoztatta a hadviselés arcát. Vegyen részt minden csatában, irányítson minden hatalmas járművet, és hajtson végre minden manővert, amely az egész harcot megfordítja. Az egész világ háborúban áll - nézze meg, mi túllép az árkokon.

Főbb jellemzők:

Változó környezet a világ minden tájáról. Fedezze fel a globális konfliktus minden részét partról partra - küzdelem az ostromolt francia városokban, az olasz Alpok nagyszerű tereiben vagy a hatalmas arab sivatagokban. A teljesen elpusztítható környezet és a folyamatosan változó időjárás olyan tájképeket hoz létre, amelyek pillanatról pillanatra megváltoznak; Akár az erődítményeket szétrombolja fegyvereket, akár robbant fel a földön, egyetlen csata sem lesz ugyanaz.
Hatalmas multiplayer csaták. Rajzolja meg a csatatételt hatalmas multiplayer csatákban, akár 64 játékossal. Gyalogosként töltsön be egy lovasságot, vezesse a lovassági támadást, és vegyen részt olyan intenzív és összetett harcokban, hogy minden csapattársának segítségére lesz szüksége, hogy végigmenjen.
Játékváltó járművek. Forgassa el a csata dagályát a nagy és a nagyobb járművekkel egyaránt, a tartályoktól és a bipoláris repülőgépektől kezdve a hatalmas Behemoth-okig, egyedi és hatalmas járművekig, amelyek kritikusak lesznek a válság idején. Esőzze az égből egy nagyszerű léghajón, szakadjon át a világon a páncélozott vonaton, vagy bombázza a földet a tengerből a Dreadnoughtban.
Új Művelet multiplayer mód. Működési módban hajtson végre szakértői manővereket egymással összekapcsolt többjátékos csaták sorozatában, több térképre elosztva. A támadóknak áttörniük kell a védelmi vonalat, és be kell nyomniuk a konfliktust a következő térképre, a védőknek pedig meg kell próbálni őket megállítani.
FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció
Megjelenés
2016.10.21
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
Electronic Arts
Cikkszám
DIGI00940
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Op. rendszer: 64-bit Windows 7, Windows 8.1 and Windows 10

Processzor: Processor (AMD): AMD FX-6350 Processor (Intel): Intel Core i5 6600K

Memória: 8 GB RAM

Grafika: Graphics card (AMD): AMD Radeon™ HD 7850 2GB Graphics card (NVIDIA): NVIDIA GeForce® GTX 660 2GB

Tárhely: 50 GB szabad hely