Battleborn

Battleborn

 

Platform:
PC -> Steam
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 042 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

JÁTSSZ INGYEN!
A Battleborn ingyenes próbaverziója korlátlan (vagyis idő- és szintkorlátozás nélküli) hozzáférést biztosít a Borderlands alkotói által készített lövöldözős játék izgalmas, 5+5 fős többszemélyes csatáihoz.
Minden idők legsokszínűbb szereplőgárdájából válogathatsz: 30 hős vár heti váltásban. Megszerettél egy hőst? Oldd fel végleg és szabd testre a kedvenceidet játékon belüli vásárlással; vedd meg a teljes játékverziót, amellyel elérhetővé válik a megjelenéskor rendelkezésre álló 25 eredeti hős és a Battleborn PvE történetmódja; illetve válts Season Passt a játék megjelenése után közzétett 5 hős és story operation feloldásához.
Az ingyenes próbaverzióban elért előrehaladás átkerül a játék teljes, illetve Season Pass-előfizetéssel kiegészített verziójába, a játékosprofilokat, a hősstatisztikákat és a készségeket is beleértve. A teljes játékverzió, illetve a Season Pass megvásárlása esetén a korábban külön megvett hősök árát visszatérítjük játékbeli valuta formájában.
Információ:
Többszemélyes mód:

Incursion: A hősöknek meg kell védeniük a bázist az MI vezérelte csatlósokkal szemben, miközben saját csatlósaikkal az oldalukon el kell pusztítaniuk az ellenfél bázisát.
Devastation: A hősök csapatai egymással küzdenek meg egy pergős lendületű deathmatch módban, miközben el kell foglalniuk és megtartaniuk bizonyos pontokat a térképen.
Meltdown: A hősök csapatainak a csatlósaikat kell terelgetniük a végzetükbe a térkép közepére. Pont jár minden csatlósért, aki beleveti magát a kohóba, és a legtöbb pontot szerzett csapat győz.
Face-Off: Ütközz meg a varelsikkel és irtsd ki őket, gyűjtsd össze maszkjaikat és szerezz pontokat, miközben igyekszel segíteni a csapatnak a maszkok gyűjtésében, és megakadályozni az ellenséges csapatot ugyanebben. A varelsik közben egyre keményebb ellenfelek lesznek, és arénabéli főszörnycsatákra is sor kerül.

Következetes fejlődési rendszer:

Karakterrang: Minden hős véglegesen szintet léphet 1-ről 20-ig a küldetéseken és meccseken kívül, ami a játékosoknak lehetővé teszi, hogy kicseréljék az erősítőket a képzettségfán, illetve új külsőket oldjanak fel.
Parancsnoki rang: A játékosok feljebb léphetnek a saját játékosprofilukkal is, jelvényeket és címeket oldhatnak fel, valamint zsákmányt, amivel bármelyik hősüket elláthatják.

Frakciók:

A Békéltetők (Peacekeepers) Solus felesküdött védelmezői
Az Eldrid az univerzum természetes rendjét őrző alakulat
A Csavargók (Rogues) egy zsoldoscsapat, akiket csak saját túlélésük érdekel
Az Utolsó Fény Konzorcium (Last Light Consortium – LLC) tagjai a háborúból profitálnak és másokat használnak ki saját céljaik érdekében
A Jennerit Birodalom erővel uralkodik mások fölött, és a hatalmat mindennél előbbrevalónak tartják

Battleborn hősök:
A Battlebornban 30 játszható hős található, és nincs két egyforma köztük. Minden hősnek saját személyisége van, és egyedi fegyverekkel és képességekkel rendelkezik.
A Helix rendszer:
A Battleborn gyorsított karakterfejlesztő rendszere lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 1-től 10. szintig fejlesszék karaktereiket, és egyedi fegyverekkel, valamint képességekkel lássák el hőseiket a történetmód küldetéseiben vagy a többszemélyes módban.

Adatok
Terméktípus
Alapjáték
Műfaj
Akció, RTS
Megjelenés
2016.05.03
Aktiválási régió
Europa
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI00930
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ