Battle Group 2

-6%
Battle Group 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
326 Ft
Akció: 308 Ft
Kezdete: 2021.12.03   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

** Az IGF Kína döntőse **

Halálos új terrorista csoport jött létre. A Talon bosszút áll az ismeretlen bűncselekményekért, látszólag korlátlan erőforrásokkal parancsolva, pontosan, hatékonyan és vad erővel harcolva az ártatlanok ellen. Nem vesznek fogvatartottat.

De mi sem.

A 2. csatacsoport irányítja egy fejlett haditengerészeti flottát az utolsó halálos megoldásként összeállítva e halálos új ellenség ellen. Parancsold a hatalmas csatahajókra és tüzelje az újonnan kifejlesztett műholdas csapatokat egy utolsó csapással e halálos új terrorista szuperhatalom ellen.Főbb jellemzők
Nyolc nyitható hajó - Keress új hadihajót, mint például a pusztító Arsenal prototípus.
Csodálatos részlet - Minden játékos és ellenséges kézműves szeretettel modellezve valós tervrajzok alapján.
Vadonatúj műholdas csapások - Vigye a következő szintre arsenálját az EMP robbanások semmisítésével, és változtassa meg a háború hullámait a kísérleti új Hyper-Time technológiával.
Teljesen kidolgozott kampány több mint 30 új szinttel és kihívásokkal teli főnök csatákkal. Helyezze vissza a háborút a Talon küszöbére - vagy haljon meg.
Az eljárással előállított szintű tartalom és az ellenséges formációk még a legtapasztaltabb lövöldözős riasztást is fenntartják.
Hárjon háborút a harc három színházában: a dzsungel partjain, az ipari kikötőkben és még a sarkvidéki tengerek mélyén is. Éjjeli látásmód engedélyezése intenzív éjfélharcok alatt.
Next-gen UHD grafika - Lásd a hihetetlen részletességgel megjelenített világot, egy teljesen új menürendszerrel, műholdas interfésszel együtt.
Hihetetlen zene és hang - Teljesen belevetette magát a játék világába, szakszerűen megszólaltatott hang-továbbítás és epikus hangzással.Fejlesztői megjegyzések:
Köszönöm a játékot! Kérjük, vegye fel a kérdéseket vagy javaslatokat, hogy mit lássa a következő!

Adatok
Megjelenés
2014.06.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Merge Games
Cikkszám
DIGI00919
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP / Vista / 7/8
Processzor: 2,4 GHz vagy azzal egyenértékű processzor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 500 MB video RAM és legalább a Shader Model 2.0
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 900 MB szabad hely
Hangkártya: Windows-kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.